SCHWARZXXL Antrenman

Senden çok iyi powerlifter olur.

0 carb,kürsüz bu kadar ağır kilo çalışabilen biri,bir powerlifter gibi yese,çalışsa,kür yapsa herhalde derece alır ve en estetik powerlifter olur :)

SCHWARZXXL antreman videolarını komple çeksen mesela komple bir göğüs idmanını bir biceps triceps omuz bacak bizde seni görüp şöyle sağlam bi gaza gelsek :) 0 karbo ile kaldırdığın ağırlıkları görüp utansak :)

Bildiğim kadariyla sıfır karbonhidrat almak vucudu strese sokup yağ depolamaya gitmesini kolaylaştırmıyor mu?

SCHWARZXXL ne kadar süreyle ve tam olarak ne için uyguluyosun bunu?

TaoOfJeetKuneDo, bir dönem sadece powerlifting&olympic lifting stili çalışmayı düşünüyorum. Diyet bitsin de.

Mrozguryilmaz, şu anda kaldığım sitenin bir oda kadar olan salonunda çalışıyorum. Bütün ağırlığı toplasam 155 kilo ediyor bar dahil. Bir tane bench sehpası ve uyduruk bir platform dışında hiçbir alet, ekipman yok. Ondan öyle toplu bir antrenman çekecek materyal mevcut değil ama ileride yaparız inşallah.

gr, 0 karb'ı orta seviye yağ alımıyla yapıyorum. Ketojenik diyetle ilgili başlıklar mevcut forumda.

Ayrıca, bu omuzun 3. hareketi. Önce lateral raise ve geniş tutuş upright row ile omuzu yoruyorum.

Gerçekten tebrikler , başarılarının devamını dilerim... :)

Bileklerin kıvrılmasını diyorsan, dar tutuş Bench Press'te dengeyi korumak için o şekilde tutmak zorundayım.

bench press de barı tutuşun dikkatimi çekti o şekilde tutmak bilek sakatlıklarına neden olmuyo mu o kadar ağırlıkta ?

Bent Over Barbell Rows

Son düzenleme:
Bent Over Barbell Row, sırt hareketidir.

Teşekkürler. Ağırlığı indirirken tam eğilsem de, kaldırırken uyluk kemiklerim uzun olduğu için takılıyor ve nizamilik bozuluyor biraz. Üzerinde çalışıyorum.

O kilo ile o nizamiyet harikulade SCHWARZXXL

Olağanüstü ya şaşırdım resmen. Ben bu ağırlıkla deadlift yapamıyorum 125*6 nedir ya :D

Başta zaten tecrübe belli oluyor deadlift gibi çok dikkatlice ağırlığı kaldırıyor. Bileklere ve dize yakın alıyor. O ağırlıkla nizamiyet kolu uzatma ve çekme süper. Sadece son set biraz bozuldu. O da çok normal o kilo için zaten. Tebrikler süpersin.

Omuz Antrenmanı

Omuz çalışmalarına eklediğim 2 adet patlayıcı egzersiz var.

Push Press ve Dumbbell Snatch. Push Press'i 100 kg'ye kadar Hang Clean ile kombine ediyorum. 110 ve 120 kiloyu Rack'ten alıyorum şimdilik. Dumbbell Snatch'te ise çok yeniyim. 35 kg temiz çıkıyor ama 40 kg'de sadece 2. tekrar temiz olmuş.

Buyrun;

Son düzenleme:
bent over barbell row yaparken niye kemer kullanmıyorsunuz?

Ağır Squat ve Push Press dışında kemer kullanmıyorum. Kemer kullanımının beli güçsüzleştirdiğini düşünüyorum. Ayrıca yalancı bir güven hissi verdiği için sakatlığa davetiye çıkarıyor.

bent over barbell row yaparken niye kemer kullanmıyorsunuz?

Back
Yukarı