SCHWARZXXL Antrenman

@sultanmehmed ile çektiğimiz, Biceps Curl çalışırken yapılan hatalara kolay çözümler içeren son videomuz.

STEROİD KULLANMA!

İşi basit tut, sadece başla.

Başladığımız diyet ya da spor programını yarıda bırakmamanın formülü ne?

Squat öncesi uygulayabileceğiniz basit bir mobilite rutini;

Testosteronu Artırmanın Doğal Yolları

Upright Row tüyoları.

Paranızı çarçur etmeyin!

Egzersiz formu bu işin temeli.

Skinny Fat problemine çözüm önerileri;

Kardiyo ve Ağırlık Çalışması.

Antrenman rutinimizi sürekli değiştirmek gerçekten gerekli mi?

Lateral Raise için ince ayar.

Kadınlar Ağırlık Çalışmalı mı?

Hazır Ramazan ayındayız, Ramazan orucuna çok benzeyen bir beslenme şekli olan Intermittent Fasting.

Full Body mi, Bro Split mi? Hangisini seçelim?

Videoyu izleyince bir hayli şaşırdım doğrusu, hatta emin olmak için yine birkaç yerli ve yabancı kaynağa tekrar baktım. Her yerde her iki sistemin de artıları ve eksileri konuşulurken siz bu videoda başka hiçbir yerde görmediğim derecede full body lehinde görüş belirtmişsiniz. Bu açıdan yanlış yönlendirici bir video olmuş.

Videoyu izleyince bir hayli şaşırdım doğrusu, hatta emin olmak için yine birkaç yerli ve yabancı kaynağa tekrar baktım. Her yerde her iki sistemin de artıları ve eksileri konuşulurken siz bu videoda başka hiçbir yerde görmediğim derecede full body lehinde görüş belirtmişsiniz. Bu açıdan yanlış yönlendirici bir video olmuş.

artıları ve eksilerini ortaya dökünce mantığınız size hangi sistemi işaret ediyor?bu video mu yanlış ve yönlendiriciydi yoksa öbür okuduğunuz kaynaklar mı?bu soruyu tekrar kendinize sormanızda fayda var.

Back
Yukarı