sirkülasyon
Üye
Günde 100gramdan fazla proteinin kimseye bi fayda sağlayacağını düşünmüyorum.Belki et sindirilirken yakılan kalöriden istifade etmek istemiştir.
Komiksiniz gerçekten. Bakıyorsunuz savaş hocanızın 50 cm kolu var. Görüşümü belirtmeden 50 cm kolu da açıklayayım. Adam bi vidyo çekmiş 50 cm kol diye ama pump yapmış mı bilmiyorum orasını. Hadi pump yapıp yapmadığını bırakalım mezurada ciddi boşluklar var ve 50 cm kolum var demiş. Vidyonun altında da bunu eleştirenlere güya kendisini kıskanıyorlar da eleştiriyorlar gibi tavır takınmış.40 cm kol yapan savaş hocayı eleştirir olmuş.Aferin beyler, güldürüyorsunuz.Adam diyor ki bu değerler aşağı yukarı değerlerdir, kas, yağ kütlenize göre hesaplayın.
Sadece 1 videosunu izlediğin belli.Savaş cebeci neredeyse her videosunda bilimsel konuşur, araştırmalar sunar biz de bu yüzden ona ve bilgisine güveniyoruz.Komiksiniz gerçekten. Bakıyorsunuz savaş hocanızın 50 cm kolu var. Görüşümü belirtmeden 50 cm kolu da açıklayayım. Adam bi vidyo çekmiş 50 cm kol diye ama pump yapmış mı bilmiyorum orasını. Hadi pump yapıp yapmadığını bırakalım mezurada ciddi boşluklar var ve 50 cm kolum var demiş. Vidyonun altında da bunu eleştirenlere güya kendisini kıskanıyorlar da eleştiriyorlar gibi tavır takınmış.
Neyse bakıyorsunuz 50 cm kolu var ve diyorsunuz ki bu adam bilgilidir baksana 50 cm kolu varNe alaka ? Benim örneğin bacak genetiğim iyidir bacaklara saçma sapan bir program uygularım ve şişiririm bu benim bilgili olduğum anlamına mı geliyor. Ayrıca ön yargılı konuşmayayım diye vidyolarını izledim itici bir konuşma tarzı ve bir şeyleri yalamış yutmuş da bilmiş bilmiş konuşuyormuş gibi bir tavrı var.
Kişilik olarak kötü birine benzemiyor ama ben bu adamın bilgisine güvenmem şahsen.
Bir konuda gerçekten bilgili olan adamlara bakın övünmezler ve genelde konuşmalarını bilimsel verilere dayanarak konuşurlar ve bunu da dile getirirler anlarsınız. Öyle bi adama güveneceğinize iki bilimsel makale okuyun araştırmalara bakın.
Savas cebeciyede bilimsel konusmuyor dendi ya pes,yeryuzunde bir insanevladi yokturki herdedigi %100 dogru olsun.adam size taslaği vermis,bi zahmet yag kas oranlarinizi bulunda ona gore ayarlayin makrolari.zahmet olmazsa tabi...Komiksiniz gerçekten. Bakıyorsunuz savaş hocanızın 50 cm kolu var. Görüşümü belirtmeden 50 cm kolu da açıklayayım. Adam bi vidyo çekmiş 50 cm kol diye ama pump yapmış mı bilmiyorum orasını. Hadi pump yapıp yapmadığını bırakalım mezurada ciddi boşluklar var ve 50 cm kolum var demiş. Vidyonun altında da bunu eleştirenlere güya kendisini kıskanıyorlar da eleştiriyorlar gibi tavır takınmış.
Neyse bakıyorsunuz 50 cm kolu var ve diyorsunuz ki bu adam bilgilidir baksana 50 cm kolu varNe alaka ? Benim örneğin bacak genetiğim iyidir bacaklara saçma sapan bir program uygularım ve şişiririm bu benim bilgili olduğum anlamına mı geliyor. Ayrıca ön yargılı konuşmayayım diye vidyolarını izledim itici bir konuşma tarzı ve bir şeyleri yalamış yutmuş da bilmiş bilmiş konuşuyormuş gibi bir tavrı var.
Kişilik olarak kötü birine benzemiyor ama ben bu adamın bilgisine güvenmem şahsen.
Bir konuda gerçekten bilgili olan adamlara bakın övünmezler ve genelde konuşmalarını bilimsel verilere dayanarak konuşurlar ve bunu da dile getirirler anlarsınız. Öyle bi adama güveneceğinize iki bilimsel makale okuyun araştırmalara bakın.
Hahah. Sen güvenmeye devam et ama biliyormusun eminimki savaş cebecinin bilgisi 10 kat fazla olsaydı ama kolu 35 cm olsaydı ona güvenin şimdiki kadar olmazdıSadece 1 videosunu izlediğin belli.Savaş cebeci neredeyse her videosunda bilimsel konuşur, araştırmalar sunar biz de bu yüzden ona ve bilgisine güveniyoruz.
yooHahah. Sen güvenmeye devam et ama biliyormusun eminimki savaş cebecinin bilgisi 10 kat fazla olsaydı ama kolu 35 cm olsaydı ona güvenin şimdiki kadar olmazdı![]()