steawart54
Üye
senin verdiğin örnekteki adamların vücudunu kızların beğeneceğini düşünüyorum beniyide ben Jay Cutler yada Ronnie Coleman gibiler için demedim Nick Auger tarzı adamlar için dedim zaten ayrıca prolar gibi olmak imkansız aynı şekilde Nick Auger gibide olmak çok kolay değil bizim kızlara göre Brad Pittin Truva filmindeki vücudu bile abartıdır zaten çünkü vg sporuyla düzenli uğraşan erkek oranı %3 ü geçmez her zaman derim yine diyorum Jay Cutler gibide olsanız trilyonerseniz kızlar peşinizden ayrılmaz oda başka bir konu zaten

aslında bence olay daha çok definelik ve orantıyla alakalı.
bulk 40 cm kola iğrenç diyen bir kız define olmuş 37-38 cm parçalı kolu beğenir diye düşünüyorum.
ikincisi de orantı bence, kas grupların büyüklüklerinin orantılı olması lazım. öyle göğüs ufak kalmış kollar almış başını gitmiş filan bence de hiç hoş olmuyor.
bu orantıyla ilintili olarak boy da önemli, şimdi 1.70'lik adam gidip 130cm omuz yaparsa ne kadar estetik olsa da omuzları, vucuda bir bütün olarak baktığında fazla kalın gözükür ve bence beğenilmez. tekrar söyluyorum bunlar genelleme öyle de beğeneler de mutlaka olur o ayrı.
para konusunda aynı fikirdeyiz .