Salon Hocası ve program

grumpy

Üye
Arkadaşlar selam öncelikle benim ibkaç şikayetim var bizim salonun hocası hiç bişey bilmiyor program isteyince yazamam ben diyor ve sigarasını alıp dışarı çıkıo yani yaptığı tek şey sigara çay içip salonun kilidini açmak ben şuan 4.aydayım 89 başladım 77 yim şuan ama vücudumda göğüsler falan belli olmuyo ilk 3 ay internetten örnek program aldım ama 4.ay la ilgili bişey bulamadım size sorum bu kendi programımı mı yapmalımıyım ? kendim internetten araştırarak hareketleri öğrenip program yazmalımıyım ?

Neden gidiyorsun kardeşim o salona o parayi haketmeyen şeref yoksun u insanlara para kazandırmaya devam ediyorsun bırak başka salon mu yok

Salon uucuzsa devam et. Yabancı dil varsa zilyon tane bilgi kaynağı bulursun.

Tanrı Türk'ü korusun.

Bence salonu şikayet edip kapatılmasını sağlamalısın. Sporda öncelikli olan sağlıktır ticari kar daha sonraları gelmelidir, bu yüzden böyle bir salona gidip para kazandırmanı tavsiye etmem

Bizim ülkemizde şöyle bir algı oluşmuş. Spor salonuna kayıt olursan sahibi program vermek zorunda...

Bu sadece bizim ülkemizde böyle. Burada(Avrupa) giriş kayıt ücreti ödersin onun dışında program ve beslenme kontrolü ile ilgi her yardıma para alırlar. Salon sahibi salona Uzmanlar alır ve onlardan ücret karşılığı.

Bu algı değişmeli diye düşünüyorum. Arkadaşın birisi de şeref yoksunu demiş. Peki bu arkadaşımız o salona kayıt olurken sormamış mı hangi program uygulayacağım? Ne yapacağım? Program yazacak mısınız? Bu soruları sorduğun zaman biz yazmıyoruz demesi lazım eğer yazıyoruz deyip sonrada yazamam dediyse haklısınız.

Mini not: Adamın üslubu ters bence yazamam demek yerine biz yazmıyoruz ama şu kaynaklardan yararlanabilirsiniz diyebilirdi.

Bizim ülkemizde şöyle bir algı oluşmuş. Spor salonuna kayıt olursan sahibi program vermek zorunda...

Bu sadece bizim ülkemizde böyle. Burada(Avrupa) giriş kayıt ücreti ödersin onun dışında program ve beslenme kontrolü ile ilgi her yardıma para alırlar. Salon sahibi salona Uzmanlar alır ve onlardan ücret karşılığı.

Bu algı değişmeli diye düşünüyorum. Arkadaşın birisi de şeref yoksunu demiş. Peki bu arkadaşımız o salona kayıt olurken sormamış mı hangi program uygulayacağım? Ne yapacağım? Program yazacak mısınız? Bu soruları sorduğun zaman biz yazmıyoruz demesi lazım eğer yazıyoruz deyip sonrada yazamam dediyse haklısınız.

Mini not: Adamın üslubu ters bence yazamam demek yerine biz yazmıyoruz ama şu kaynaklardan yararlanabilirsiniz diyebilirdi.
Katılıyorum. Bilgi elimizin altinda.

Tanrı Türk'ü korusun.

Back
Yukarı