deniz68ruhu
Yeni Üye
Bence oluşur ama bilgiler daha doğrudur.
Sonuçta doğal beslenenler daha kuvvetlidir yani...
Sonuçta doğal beslenenler daha kuvvetlidir yani...
kafa_kafa_kafa_kafa_En garanti yolu iğrençlik olarak falan görmeyerek direk fondip yapmak. Ardından da ağzın tadını temizlemek için 1 bardak süt... Haşlamak zaman kaybı olur sabahları, kesinlikle değmez. Kırıp içmeye alışmak lazım, alışılıyor merak etmeyin.
En garanti yolu iğrençlik olarak falan görmeyerek direk fondip yapmak. Ardından da ağzın tadını temizlemek için 1 bardak süt... Haşlamak zaman kaybı olur sabahları, kesinlikle değmez. Kırıp içmeye alışmak lazım, alışılıyor merak etmeyin.
Lick Yumurta Akı likit ürününü kullanıyorum, pastörize. Günde 500 ml tüketiyorum, o da sanırım yaklaşık olarak 47 gram yumurta proteinine eşdeğer. Mükemmel bir ürün.
Lee35 yumurta çiğ yenmemesi gereken bir gıdadır. Hastalık taşıma riski oldukça yüksektir. Hastalığı sadece kuşgribi olarak düşünmeyin, asıl önemlisi daha doğrusu yaygın olanı salmonelladır. Bir ara pastorize yumurta piyasada mevcuttu anca o çiğ olarak tüketilebir. Ama pişirilerek tüketilmesi besleneme açısından kesinlikle daha sağlıklıdır.
Kuş gribi hakkında bir detay söylemek istiyorum istatistiklere göre kuş gribinden hayatını kaybeden insanlar, kafasına hindistan cevizi düşerek ölen insanlarınkiyle aynı sayıdadır. Kuş gribi ciddi ama çok korkulacak bir durum değildir. Açıkca söylemem gerekirki kuş gribi zamannında hem yumurta hemde tavuk eti rahatlıkla tükettim, tüketirim.
arkadaşlar ben yumurtayı kaynatıp yiyiordum ama suna tiksindim artık yumurta gördüm mü midem bulanıyor o derece yani...su an ise farklı bi yola basvurdum 2 tane muz 5 tane yumurtanın beyazı ve yarım yağlı süt ile mixerde karıstırıp içiyorum sabahları sizce yaptığım iyi bişey mi ? yararı olur mu ?
Konu hortlamış olmaz inş..
ilk mesajı iyice okdum ..şimdi sabah işe gidenler erken kalkıyor malumunuz...pişmiş yumurta 1 hafta kadar kalır denilmiş..proeinde değişiklik olmaz diye cevapta verlmiş..ama ben 1 hafta değilde sadece akşam yatmadan yumurtalarımı haşlasam sabah yesem proteinlerde ne kadar azlma eskiklik vs...olur..yeni pişmiş olan ile fark edermi..eğer fark olmayacaksa sabah uğraşmak istemiyorum...
Birde...bu yumurta ile domates,salatalık,ve ekmek olarak ise galettalar var onlardan yesem ekmek yemiş gibi olurmuyum...amacım ekmek yemek değil..yemek istemiyorum..bunun için ne önerirsiniz..
saygılar...
1 cup = 250ml su alan bir bardak miktarı malzeme (su, süt, şeker, yumurta vs.) demektir. Değişken bir ölçü birimidir, 1 bardak şeker 225 gram iken 1 bardak pirinç (pişmemiş) 185 gram, 1 bardak (yağsız) süt 245 gramdır vs..
1 bardakda kaç yumurta olacağını yumurtanı büyüklüğü belirleyecektir. Yumurtalar boyutlanarına göre sınıflandırılarak satılmaktadır (large, x-large, med. yada small).
Tahminim bir bardak 3 yada 4 adet large yumurta alacaktır.Deneyin!
bench_O