Öncelikle selamun aleyküm beyler.Ben lise son sınıf öğrencisiyim ve dershaneye gidiyorum.Size başımdan geçen bir olayı anlatacağım.Dershanedeki sınıfta bir çocuk var(çocuğu önceden tanıyorum 2 sene aynı sınıfta okuduk sonra ben okul değiştirdim)ban bir lakap taktı.Bana (güleceksiniz tabii
) kötürüm (eli ayağı tutmayan manasında)diyor.(çok şükür öyle birşey yok)Normalde kendi aramızda şakalaştığımız için çok aldırmıyorum ama sınıfta söylemeye başladı.Bir iki defa şöyle bir olay oldu:hoca dersi anlatıyor ve bu çocuk konuşuyordu,bende ona susmasını söyledim o da bana''sus kötürüm''dedi(yüksek sesle) bende cevap veremedim ve sınıfta hoca hariç herkes güldü.(erkeklerin gülmesi sorun değil arkadaşız ama kızların gülmesi çok kötü oldu)Bende oldukça utandım ve sinirlendim.Ayrıca bu olay 3 kere tekrarlandı.Son tekrarlandığında gerçekten çok kızdım ama bende laf attım ama kimse dediğimi duymadı ya da etkili bir laf değildi.Hatta çocuğa kalkıp vurmayı bile düşündüm ama güçlü biri değilim ,nereye vuracağımı bilmiyorum,kendimde o gücü de bulamıyorum,laf atsam millet güldüğü için dediğimi duymuyorlar bile.Yani ne yapacağımı bilmiyorum bana biraz TAVSİYE verebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Şimdiden teşekkürler.