Ben açıkçası kahvaltıdan ihtiyaçlarımızın zaten büyük çoğunluğunu aldığımızı düşünüyorum. Mesela peynir, zeytin, yeşil zeytin, domates, salatalık, yumurta, yulaf ezmesi, bal, süt şeklinde yapılan bir kahvaltı zaten vitamin mineral ve protein yönünden zengin değil midir? Tabi bu sadece benim fikrim, yanlışım varsa düzeltilirse sevinirim.
Her öğünümde salata (az miktarda zeytinyağlı) tüketmemden olsa gerek multivitamin (optimen) kullandığım dönemle kullanmadığım dönem arasında en ufak bir fark hissedemedim mesela.
Bir de ekonomik durum mevzusu var arkadaşlar: şu anda kırmızı et ve balık çok pahalı. Hatta tavuk bile son zamanlarda kasmaya başladı. Bu yüzden ana protein kaynağını çeşitlendiremiyoruz, en azından şahsım adına durum bu şekilde.
Kuruyemiş konusunu dikkate alacam, zaten evde ceviz her zaman oluyor (memleketten gelir).
Teşekkürler.