Ronnie Coleman 'ın şimdiki hali

steroidin , tozların sonucu diyenler ; görelim bakalım 48 yaşında sizin vücudunuz daha mı iyi olacak :)
bizim salonda 50 yaşlarında olan bir çok kişi var ve çok dökük haldeler hiç toz bile kullanmamalarına rağmen...

sporu bıraktıktan 15-20 gün sonra vücut sporun sağladığı hormonları üretmeyi bırakıyormuş.. en basidi endorfin spor yapanlarda daha fazla salgılanıyor..Büyüme hormonuna (Human Growth Hormone)da etki eder sporu bırakmak.. yani kısacası sporu en fazla 15-20 gün ara vereceksin ..

BU sporun bu derece yanlış anlaşılmasının sebebini gösteren bir topic daha. yahu sen ki BB ile ilgili bir adamsın, adama erimiş diyorsun, steroidin sonu diyorsun. oysa bu işle hiç alakası olmayan sokakataki adam benzer ifadeler kullanınca kızıyorsun.
ne erimesi ne steroidi yahu. önce akıl fikir.
nasıl bir tanımlamadır bu.
adam erimediği gibi yıllardır sağlık nedenleriyle spor yapmamasına rağmen kendini gayet güzel korumuş. göz var izan var, eriyen(!) kolu görmediniz mi, o pozda göğüslerin küçültülüp kolların ön plana çıkarıldığını göremeyecek kadar mı ilgileniyorsunuz bu sporla.
siz burda bu forumda böyle atıp tutarsanız sokaktaki adamın herşeyi söylemeye hakkı olur.
erimişmiş.

bazı steroid kullanamayan arkadaşlar kullanan kişileri kıskandıgını düşünüyorum bizim sizden bu işi daha kolay mı yaptıgımızı sanıyorsunuz steroid kullanan bir kişi kullanamayana göre her açıdan daha zorlu bir süreçten geçiyor gerek beslenme gerek antrenman gerek supplement bütün yan başlıklar çarpı iki neredeyse, tabi kullanmayan arkadaşlarada saygı gösteriyorum bu hasetliği yapanın bazı kişiler oldugunu söylüyorum ve ayrıca emeğe saygı diyorum.

BU sporun bu derece yanlış anlaşılmasının sebebini gösteren bir topic daha. yahu sen ki BB ile ilgili bir adamsın, adama erimiş diyorsun, steroidin sonu diyorsun. oysa bu işle hiç alakası olmayan sokakataki adam benzer ifadeler kullanınca kızıyorsun.
ne erimesi ne steroidi yahu. önce akıl fikir.
nasıl bir tanımlamadır bu.
adam erimediği gibi yıllardır sağlık nedenleriyle spor yapmamasına rağmen kendini gayet güzel korumuş. göz var izan var, eriyen(!) kolu görmediniz mi, o pozda göğüslerin küçültülüp kolların ön plana çıkarıldığını göremeyecek kadar mı ilgileniyorsunuz bu sporla.
siz burda bu forumda böyle atıp tutarsanız sokaktaki adamın herşeyi söylemeye hakkı olur.
erimişmiş.
Abicim yanlış anladın herhalde adamın çalışmayınca kaslarının böyle küçülmesi normal zaten deride sarkmış biraz dikkat edilirse ayrıca herkes biliyor zaten mr olimpia da steroid yasak değil bunu dememe bile gerek yok ayrıca gayet güzel korumuş kolunu göğsünü diyorsan bence önceki haline bakıpta karşılaştırma yapmalısın tabiki bırakınca böyle olması normal http://f1203.hizliresim.com/v/j/3kw41.jpg

adam bu yaşında en az 10 yaş genç gösteriyor, düzenli spor yapmanın faydaları, etrafınızda coleman ile yaşıt olan adamlara bir bakın ne haldeler, ben kendisine şapka çıkartıyorum.

adam bu yaşında en az 10 yaş genç gösteriyor, düzenli spor yapmanın faydaları, etrafınızda coleman ile yaşıt olan adamlara bir bakın ne haldeler, ben kendisine şapka çıkartıyorum.

Bencede Yani adam 48 yaşında ama vücut 35 gibi duruyo hem güç açısından hemde vücut açısından.

Back
Yukarı