Aranızda ön kola çözüm bulan olursa paylaşsın
Antremandan geldim az sonra paylaşcam detayları yemekten sonra. Direk şunu diyeyim Greg Plitt'in izinden gidiyorum artık, beklediğimden daha iyi performans gösterdim çok mutluyum set sonlarında dumbbelları falan fırlattım ronnie gibi ,iyice gaza geldim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:45 ----------
Yemeği de yedim, evde birşey olmadığından ve parasızlık bizi vurduğundan peynirli patatesli yumurta yiyorum bu aralar antremanlardan sonra
Antremana gelince buraya yazmıştım gitmeden önce planladığım şekilde yapamıcam diye, evet planladığım gibi olmadı, planladığımdan daha iyi oldu hyper_
Greg Plitt kadar uçuk olmasa da gerçekten üst düzey performans gösterdim ve bu drop set haftası çok verimli geçecek gibi görünüyor.
Mütevazilik etmeyecem şimdi ukalalık zamanıdır

, bu antreman her yiğidin harcı değil yazıldığı kadar kolay olmuyor ve klasik setlerin yoğunluğu bunun yanına bile yaklaşamaz, abartmıyorum normalde kasa 3-4 antremanda vereceğimiz stressi 1 antremanda veriyoruz,şu an göğüslerim zonkluyor sıkamıyorum acıdan ki bu normalde ertesi gün olurdu bende şimdi direk antremandan sonra başladı hatta antremanın yarısında başladı, yarın büyük ihtimal göğüslerim uyuşuk vaziyette uyanırım.
Üst düzey performansımdan dolayı kendimi tebrik ediyorum ve kendimi övmeyi kesip detaylara geçiyorum
Salonda benle beraber 8 kişi vardı, evet tek tek saydım çünkü hepsi kızdı ve öyle böyle değil besyodan geldiler herhalde çok güzellerdi o sebeple benim libido tavan yaptı antreman öncesi bu da haliyle performansa yansıdı
4-5 dk ip atlayarak ısındım, sonra smith machinede incline ve flat olmak üzere 10-15 tekrar bench press throw yaptım, sonra power push up yaptım, 2-3 dk da dumbbellarla ısındıktan sonra;
Bölüm 1
- Incline Bench Press Drop Sets
Bölüm 2
- Upright Cable Fly Drop Sets
Bölüm 3
- Dumbbell Bench Press Drop Sets
Bölüm 4
- Butterfly Drop Sets
Bölüm 5
- Dips Rest-Pause Set
5. Hariç her bölümde her sette 1 ana set + 2 drop set oldu, yani hareket başına genel anlamda 3 set, ayrıca her setin içinde aralıksız 3 set daha. 5. bölümü rest-pause olarak yaptım ve 1 set bile yetti ona.
Aralarda dinlenme yok sayılır, ağırlıkları değiştirirken 5-10 sn dinlenmişimdir.
- Incline Bench Press 70 kg 4 tekrar, 50 kg 10 tekrar, 30 kg 15 tekrar (Bu şekilde toplam 3 set)
- Upright Cable Fly 50 kg 6 tekrar, 30 kg 10 tekrar, 20 kg 15 tekrar ( Bu şekilde toplam 3 set)
- Dumbbell Bench Press 60 kg 6 tekrar, 40 kg 10 tekrar, 20 kg 20 tekrar ( Bu şekilde toplam 3 set)
- Butterfly 50 kg 8 tekrar, 35 kg 10 tekrar, 25 kg 15 tekrar ( Bu şekilde toplam 3 set )
- Dips +15 kg ile 6 tekrar 20 saniye dinlenme ve ağırlığı değiştirmeden 2-3 tekrar daha, sonra gene 20 saniye dinlenip ağırlığı değiştirmeden 1-2 tekrar, en son tekrarda aşağıya inmem 15 saniye sürdü bu şekilde 1 set bile yetti, rest-pause deniyor buna)
Drop set içlerinde dinlenme yok zaten, setler ve bölümler arası 2-3 dk dinlenme, antreman 50-55 dk civarı sürdü, antreman sonrasında göğüslerimi bi sıkayım dedim ben böyle bir acı bilmiyorum bıçakla kesiyolar sanki göğüsleri o kadar kasıldı, soğuk su + masaj yapıp çıktım salondan.
Partnerim yoktu ama Greg Plitt'in verdiği gazla partner martner dinlemem diyip daldım ağırlıklara, incline press de son sette 4. tekrarı yapabilmem 6-7 saniye sürdü inat ettim o tekrarı basıcam diye drop set arasında hit sistemini de yapmış olduk sayılır.
Dumbbell bench pressde ilk 2 set 6 tekrar çıktı son set 4. tekrar aşırı zorladı 5. tekrarı da yaptım 6. yı yapamadım dumbbelları fırlattım karşıya, ronnie yi falan anlıyorum şimdi gerçekten çok zevkli oluyormuş ağırlıkları fırlatmak
Göğsümü en çok yakan hareket upright cable fly, hele 50 kg ile yaparken üstte sıkıştırınca çok fena sızlıyor üst göğüs.
Butterflyı hiç sevmedim yapmıcam bi daha, 6-10 tekrarlar iyi oldu sayılır da son dropda 25 kg yapınca hiç birşey hissetmedim makina kendisi kaldırıyordu zaten o kadar kiloyu 1 saat boyunca yapardım son seti bir işe yaramadı yani son 15 tekrarlar.
Rest-Pause sistemini de ilk kez ciddi anlamda yaptım sayılır ve bunu bench presste falan yapsam ağlarım herhalde, tükenene kadar 6-8 tekrar yapıyoruz mesela sonra 15-20 saniye dinlenip aynı ağırlıkla gene tükenene kadar yapıyoruz sonra gene aynı şekilde yapıyoruz son sette negatif tekrar 10-15 saniye sürüyor anca 1 set yapılır böyle ve bunu yaptıktan sonra aynı bölgeye başka hareket yapılamaz bence, yani son hareketin son seti olarak yapılabilir.
Hoşuma giden birşey daha salonda hazır olarak en fazla 15 kg dumbbell var, daha yüksek kiloları kendimiz ayarlıyoruz ufak bar şeklinde dumbbellar var yani, onlara 30 ar kiloyu ayarladığımda sanki 200 kilo kaldırıyormuşum gibi bi hava oluyor, kocaman oluyolar çünkü bu da ayrı bir motivasyon katıyor.
Antreman bu kadardı, göğüslerim şu an çok fena sızlıyor, eskiden deseler canının yanmasından zevk duyacaksın falan diye, sen ne diyon derdim de ciddi ciddi canımın yanması hoşuma gidiyor şu an
Akşama koşu var, yarın sırt var, sırt ve bacakta drop set beni mahfeder gibi görünüyor çünkü kas ne kadar büyük olursa o kadar zorluyor vücudu.
Bu hafta tabiri caizse hayvan gibi yiyecem 4000-5000 kalori alırım 1 günde, para da yok sabah akşam makarna yumurta patates yiyoruz