Pump hissinin kaybolması..

2 yıldır spor yapıyorum fakat bu şubattan itibaren 2 set bench presste bile deli gibi pump olan bölgem olan göğsüm bir anda pump olmayı bıraktı, yani davul gibi şişer gerilirdi şimdi antrenmanda 6 set 7 set bench press yapayım ya da dumbell press farketmiyor ne acı oluyor ne şişme ve bu sadece göğsümde diğer bölgelerim pump oluyor yardımcı olursanız çok memnun olurum kendim çözemedim teşekkürler...
-------Bu arada beslenmem çok iyi uykum düzenli olmasına rağmen ve yaklaşık 1 ayda ara vermiştim dinlenmesi için

Programını her ay değiştir farklı antrenman teknikleri dene piramit, ya da ilk 15 tekrar ısınma sonra ki 3 set en az 4 en fazla 8 tekrar çıkarabileceğin ağırlıkla, en son sette ise sana 20 tekrarı çıkartabilecek bir ağırlıkla yap. Antrenmandan önce karbonhidrat ve yeterli su almazsan pump etkisini zor yaşarsın.

Programını her ay değiştir farklı antrenman teknikleri dene piramit, ya da ilk 15 tekrar ısınma sonra ki 3 set en az 4 en fazla 8 tekrar çıkarabileceğin ağırlıkla, en son sette ise sana 20 tekrarı çıkartabilecek bir ağırlıkla yap. Antrenmandan önce karbonhidrat ve yeterli su almazsan pump etkisini zor yaşarsın.
Antrenman öncesi karb ve su alımım yukarıda yazdığım gibi, uyku beslenme bunlarda sorun yok ilginç olan tek bölgede pump hissinin kaybolması... mesela kol bacakta öyle değil onlarda oluyor

Dumbbel bench press i dene dediğim gibi hareketleri her ay değiş temel hareket bile olsa çubuk ile yapma dumbbel ile yap hareket aktivasyonları vardır bilirsini google a yazarsan bulursun misal kolda en çok pump yapan hareketler sırayla dumbbel preacher curl, concentration curl diye gider bu hareketlerin aktivasyonlarına göre bir program oluştur göğsün her tarafına vuracak şekilde
Örneğin; Biceps uzun başa vuran hareket Concentration Curl, Kısa başa vuran Barbell Curl, Brachialis e vuran Hammer Curl. Programıma o zaman sırasıyla Concentration, Barbell, Hammer i eklerim kol için sende bu şekilde göğüs için araştır alt göğüs, üst göğüs ve şişirme için. Pump ı fazlasıyla yaşarsın bu şekilde yaparak. İyi sporlar

Ö
Dumbbel bench press i dene dediğim gibi hareketleri her ay değiş temel hareket bile olsa çubuk ile yapma dumbbel ile yap hareket aktivasyonları vardır bilirsini google a yazarsan bulursun misal kolda en çok pump yapan hareketler sırayla dumbbel preacher curl, concentration curl diye gider bu hareketlerin aktivasyonlarına göre bir program oluştur göğsün her tarafına vuracak şekilde
Örneğin; Biceps uzun başa vuran hareket Concentration Curl, Kısa başa vuran Barbell Curl, Brachialis e vuran Hammer Curl. Programıma o zaman sırasıyla Concentration, Barbell, Hammer i eklerim kol için sende bu şekilde göğüs için araştır alt göğüs, üst göğüs ve şişirme için. Pump ı fazlasıyla yaşarsın bu şekilde yaparak. İyi sporlar
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, zaten dumbell bench press yapıyorum barla yapmama çalışıyorum daha fazla kas grubu aktif olsun diye, ilginç yani sorunu bulamamam da çözüm aramama engel oluyor , 3-4 varyasyon denedim ara da verdim spora tekrar başladım çözüme ulaşamadım. Belki de psikolojik

Postür bozukluğun olduğunu düşünüyorum. Omuzların olması gerektiğinden önde duruyor olabilir. Doğal duruşundan bahsediyorum, kendini düzeltmeden.

Back
Yukarı