protein tozunun yanına ne kombine etmeliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denixex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

denixex

Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bb yapıyorum , şuan protein tozu kullanıyorum ama yanına daha iyi ve hızlı gelişmem için tavsiye edeceğiniz bir supplement var mıdır ?

yaş 19 boy 173 kilo 65

vücudum resimdeki gibi kullandığım toz optimum gold whey

Vucudun orantısız gidiyor haberin olsun. Kreatin alabilirsin yanına yada gaspari amino 8000 olabilir

üst kısmın alta göre çok genişlemiş tamam amacımız üçgen vucut fakat ilerde sıkıntı çekersin bacakların ve belinin güçsüz olduğunu düşünüyorum ağırlıklar arttığında bel ağrıları kuyruk sokumunda ağrılar başlar ayrıca bacağa önem vermeni tavsiye ederim biraz da kilo alman faydana olacaktır

üst kısmın alta göre çok genişlemiş tamam amacımız üçgen vucut fakat ilerde sıkıntı çekersin bacakların ve belinin güçsüz olduğunu düşünüyorum ağırlıklar arttığında bel ağrıları kuyruk sokumunda ağrılar başlar ayrıca bacağa önem vermeni tavsiye ederim biraz da kilo alman faydana olacaktır
teşekkürler hocam[DOUBLEPOST=1396550586][/DOUBLEPOST]
kılları kesmeni öneririm
kılları keseceğim zaten hocamda , ek olarak amino asit fln alsam mı acaba ?

kreatin mi aminoasit mi alsam daha iyi olur sizce protein tozunun yanına ?
amacım hacim ve kas kütlesi kazanmak

bu tozlardan çok fazla şey beklememek lazım
illaki etkileri vardır ama daha şimdiden onlara çok güvenirseniz kendi vucudunuza fırsat bırakmamış olursunuz
beslenme doğru antreman ve dinlenme bu suplementlerden daha önemlidir
sup olarak elbetteli kreatin (bazılarında işe yaramaz) kaslarda su dengesini değiştirdiğinden ve su tuttuğundan (kişisel görüşüm) en etkili hacim desteğidir
sonra antreman sonrası ve sabah kalkınca için iso whey
ara destek kompleks protein tozu
gece yatarken kazein
vede antrman sonrası ve gece yatarken glutamine
genelde bunlar iş görür
ama daha çok erken önce bir vucudun kendi başına nekadar gelişir bunu bir dene derim

unutmaki zararlarıda olabilir bunların zararlarını forumda ve google da bulabilirsin
bunları kullanmadan önce doktor tavsiyesi ve sağlık kontrolü öneririm
zira böbrekler ve karaciğerinde sıkıntı varsa tehlike bir okadar artar

bu tozlardan çok fazla şey beklememek lazım
illaki etkileri vardır ama daha şimdiden onlara çok güvenirseniz kendi vucudunuza fırsat bırakmamış olursunuz
beslenme doğru antreman ve dinlenme bu suplementlerden daha önemlidir
sup olarak elbetteli kreatin (bazılarında işe yaramaz) kaslarda su dengesini değiştirdiğinden ve su tuttuğundan (kişisel görüşüm) en etkili hacim desteğidir
sonra antreman sonrası ve sabah kalkınca için iso whey
ara destek kompleks protein tozu
gece yatarken kazein
vede antrman sonrası ve gece yatarken glutamine
genelde bunlar iş görür
ama daha çok erken önce bir vucudun kendi başına nekadar gelişir bunu bir dene derim

unutmaki zararlarıda olabilir bunların zararlarını forumda ve google da bulabilirsin
bunları kullanmadan önce doktor tavsiyesi ve sağlık kontrolü öneririm
zira böbrekler ve karaciğerinde sıkıntı varsa tehlike bir okadar artar
teşekkürler hocam , o zaman ben bir hastanede kan değerlerime falan baktırayım , eğer bir sıkıntı çıkmazsa kreatin alırım

haftada 4 gün çalışıp 3 gün dinleniyorum hocam , ayrıca protein ve karbonhidratça zengin besinleri tüketmeye çalışıp , yağlı ve şekerli şeyler kullanmamaya özen gösteriyorum ve günde 7-8 saat uyuyorum :)

Olur dostum ama kreatini vucuda sokuyorsan bo miktarda su iç 3ü geçmen lazım ayrıca 6haftadan sonra bırak sakın alma
yüklemeli mi yoksa yüklemesiz mi alsam ona karar veremedim , kimileri yüklemeli diyor kimileri farketmez diyor ? dediklerini uygulayacağım dostum eyvallah

Öncelikle ek besin için erken diye düşünüyorum . en az 3-4 ay vücudunuzu ısındırıp gelişme durumunuza göre ek'e geçmenizi önerirdim . Whey alıyorsan yanına amino ve kreatinde almanı tavsiye ederim . Sade su ile alınız wheyi çabuk çözünür çabuk kana karışır .

Öncelikle ek besin için erken diye düşünüyorum . en az 3-4 ay vücudunuzu ısındırıp gelişme durumunuza göre ek'e geçmenizi önerirdim . Whey alıyorsan yanına amino ve kreatinde almanı tavsiye ederim . Sade su ile alınız wheyi çabuk çözünür çabuk kana karışır .
whey alıyorum onu zaten suyla içiyorum dediğiniz gibi kana çabuk karışsın diye , yanınada işte kreatin almayı düşünüyorumda kreatini suyla mı yoksa üzüm suyuyla mı içmek daha iyi olur ?

Optimum kreatin ve optim whey saglam bi ikili. Kullaniyorum. Etkisini gordum. Oneriyorum dostum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
teşekkürler dostum , peki sen kreatini antremandan önce 5 gr şeklinde ve suyla mı yoksa üzüm suyuyla mı alıyorsun ? birde yükleme yaptın mı ve ne süredir kullanıyorsun ve son olarakta sivilce falan çıktı mı yüzünde ?
biraz çok sordum dostum kusura bakma :)

Back
Yukarı