protein tozumu ? kilo aldırıcımı?

Protein tozuda bi kilo aldırıcıdır zaten başlık hatalı :) markası iyi olanlardan alırsan sporunuda yaptığın için kas olarak alırsın universal falan al en iyisinden protein tozunu

teşekkürler cevap için forumda protein tozları ve kilo aldırıcılar olarak iki kategori olunca algıda problem oldu :D neyse tam olarak yazarmısınız üniversal ürününün adını ?

Son düzenleme:
Boy kilo oranın dengesiz, yağlı kilo alsanda vucuduna dağılacağı için sırıtmayacaktır. Benim tavsiyem en azından 78 kg olana kadar gainer yani kilo aldırıcı kullanman. Gainerın içinde zaten protein var bunun yanında kaliteli karbonhidrat ve yüksek kalori ile senin kilo almana çok daha fazla yardımcı olur.

Boy kilo oranın dengesiz, yağlı kilo alsanda vucuduna dağılacağı için sırıtmayacaktır. Benim tavsiyem en azından 78 kg olana kadar gainer yani kilo aldırıcı kullanman. Gainerın içinde zaten protein var bunun yanında kaliteli karbonhidrat ve yüksek kalori ile senin kilo almana çok daha fazla yardımcı olur.

teşekkürler peki önerebileceğin bi marka varmı? ayrıca diğer arkadaşlarında yorumunu bekliyorum

teşekkürler peki önerebileceğin bi marka varmı? ayrıca diğer arkadaşlarında yorumunu bekliyorum

Hemen hemen 5 aydır spor yapıyorum ve bu süreçte çeşitli gainerlar kullandım. Para sıkıntın yoksa BSN True mass al derim. Bence şuan piyasadaki en iyi ürün. Daha ucuz bir şey ararsan Hardline progainer 5kg öneririm. (Açıkcası bir çok insan hardline markasına pek iyi gözle bakmıyor. Bende 2 ay öncesine kadar önyargılıydım fakat ürünü kullandıktan sonra gayet memnun kaldım. Kağıt üzerinde değerleri gerçekten kötü duruyor. Servisindeki 155 gram karbonhidratın 72 gramı şeker, 37 gramın proteinin yarısı soya proteini. Ama etkileri bende çok olumlu oldu.

Back
Yukarı