Protein tozu yerine süt tozu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mytap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mytap

Üye
Arkadaslar merhaba. Protein tozu olarak kısa bir süre bsn syntha kullandım fakat , (her ne kadar aksi yorum gelse de ) doktorum ve başka birkaç doktr daha önermedigi icin bıraktım. Bunun yerine piyasada satılan yagsiz süt tozu aldım fakat daha kullanmadım. Sizce gelişime etkisi nasıl olur ? Süt tozunun 100 gramında 36.7 gr protein 1 .2 gr yağ varmış.

Protein tozu ile ilgili tum endiselerin sut tozu icinde olsun. Whey tuketmek istiyorsan bari bilindik firmalarin peynir alti suyundna yapilmis lorunu kullan.

Aldığım ürün pınar in saf süt tozu.

Sut tozuda yapim asamasi olarak protein tozlari gibi bir cok islemden geciyor, Pinar in olmasi degistirmiyor birseyi, digeri de BSN dir :) Ben peynirlere yonelmenizi tavsiye ederim supheleriniz varsa sut tozunu kahveye atarsiniz.

Doktorların protein tozlarını önermemelerinin bir çok (haklı/haksız) sebepleri vardır, uzun bir konu ama kararında tükettiğinizde ve bir sisteme oturttuğunuzda herhangi bir zararı olacağını kişisel olarak düşünmüyorum.

Süt tozu'na gelince;
Hiç gereği yok derim, ayrıca şu yazıyı da bir incelemenizi öneririm.

Teşekkür ederim BeachBoy, seni görmek de güzel :)

Bir ara site içerisinde tekrar eden konulardan dolayı sıkıntı gelmişti ama son incelediğimde gördüm ki diez ve SCHWARZXXL işi oldukça sıkı tutuyor. Konu kilitleme konusunda kendilerini Guinness Rekorlar Kitabı'na aday gösterebilirim... :)

Forumun sıkı modere edilmesi güzel, takipteyim...

bu ürün evde protein barı yaparken whey protein yerine kullanılabilir mi ?

fazla kalsiyuma dikkat:) fazla kalsiyum böbrek taşı yapar. böbrek taşı başka şeye benzemez yerlerde dönersiniz ağrıdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı