Protein tozu antrenman faydaları

O adamın hoca olduğuna emin misin? Weider mega mass protein tozu değil gainerdir. Ayrıca 7 kioluk bir gainer 1 ayda bitmez.

hocanın bana protein tozu demişti hatta 3 arkadaş falan beraber alın kişi başı böleriz 1 kilosu size 1ay rahat gider demişti ama kullanma talimatlarında 80-80-100 olarak antrenman günlerinde 3 kez alınması gerektiği yazıyor o yüzden hocanın dediği gibi okadar çok dayanmasıda imkansız diye düşünmüştüm

Son düzenleme:
Eğer bir hoca size birşey satmak istiyorsa almayın, alacağınız varsa da ondan almayın, netten verin siparişi öyle alın.

Spora yeni başlayan birisi için supplementler kesinlikle gereksiz, sadece dengeli beslenme yeter, sonrasında aşırı zor antremanlar yapılmaya başlandığında takviye olarak kullanılabilir.

Ayrıca gainerlar tamamıyla gereksiz yemek yemeye üşenen gainer alıyor, faydasız, sırf balon ürünler ve genellikle yağ yaparlar, gainere verilen paraya çok acıyorum,onun yerine mis gibi makarnanı yap , pilavını yap bunları ye.

Özetle supplement illa kullanacaksan protein tozu al(şuan gereksiz), onu da hocadan alma internetten al, gainer kesinlikle kullanma, normal yemek ye :)

Son düzenleme:
Dengeli beslenemiyorsan al dengeli besleniyorsan ve ögünlerin tam ise hiç gerek bile yok bide eritme işlemi yapıyorsan hiç ama hiç gerekyok

Ancak şöyle bir olayda vay Whey protein yağ yakımına yardımcı oluyor denmekte şahsen ben şüpheliyim bu konuya ancak mantıken baktıgımızda Whey protein aldıgımızda tokluk hissini artırıyor kişi yemek yemeyincede haliyle bi kıpırtı olur...

Herneyse o salondan ayrıl protein tozu alma çalışmaya devam :)

Back
Yukarı