Protein = Para ?

arkadaşlar ögrenci adamım bekar evinde yaşıyorum protein olarak yiyebileceğim en ucuz şey yumurta sabah akşamda yumurta yemek bıktırıyor adamı tavuk desen her gun yiyemezsin ne yiyebilirim yorumlarınızı bekliyorum.

200tl lik tavuk göğsü mü toptan alsan nereden baksan 25kg tavuk göğsü yapar günlük 800gr tavuk mu yiyorsun ? Bu zaten kendisi 200gr protein yapar

Tavukta 2 yılda acayip zamlandı zaten .) Eskiden 1kg yi 8tl ye alırken şimdi en ucuz yerde bile 11tl tavuk göğsü çoğu yerde 13 felan.

15 Yumurta BİMde 5lira.

15x6gr protein 90 gr eder.

90gr protein demek 450gr tavuk demek.

450gr tavuk max6-7 lira.

Hiç kasabada uğramadın mı? Yumurta ile arasında 1-2 lira var diye mi bu gereksiz öğrenciyim ben imajı ? :) Gözünüzü seviyim ayda tavuğa harcıycağın para 75-80 lira.Yumurta içinde 65 lira farkeden nedir ?:)

Eğer ev arkadaşlarınla yaşıyorsanız barbell birkaç döküm ağırlık ve barfiksle ortaklaşa alıp kullanabilirsiniz bayağı da ucuza gelir. İçkiniz varsa içmeyin, sigaranız varsa bırakın. :) Çok talihsiz bir genetiğiniz yoksa 120-100g hayvansal proteinle bile gelişim kaydedebilirsiniz. Ümidinizi yitirmeyin :)

Ahh dostum ah o 65 70 lira oyle ni ihtiyacki salon parası ev kirası elektrık su inteenet daha neler neler yasıyan bilir .d

Burda kendinle çelişiyorsun ama sen. Yumurta yumurta hep olmuyor demedin mi spor yapıyorsan tavuktan alamadığını yumurtadan karşılamaya çalışıyorsan aynı şeye denk geliyor diyorum. Çok basit hesap.

Ki yanlış yönlendirmelere de gerek yok protein için neden 250 lira gerekiyormuş ki ?
Günlük baz alırsak:
300gr tavuk = 60gr protein = 4 TL
Sabah 3 yumurta = 18gr protein = 60krş
Bir bardak süt = 8 gr protein = 50krş
100GR peynir = 15gr protein = 1 TL

91 GR Proteini 6.10 TL'ye alıyorsun. Makarna vs bunların yanında devede tüy 250 liraya bir ay kral gibi besleniyorum.

Back
Yukarı