Volkan26
Üye
Arkadaşlar Vg'de 3.ayıma başlıyacağım 1-2 hafta sonra bu hafta final haftası olduğu için ders çalışmak zorundayım.2 ay salona gittim ancak şimdi memleketime döneceğim küçük bir yer olduğu için aletler filan sınırlı o yüzden kafam çok karışık az çok kendimce bişeyler yazdım ancak sizinde fikirlerinize ihtiyacım var yanlış hareket yada fazladan hareketler illaki vardır benim istedğim yanlış bir hareket varsa alternatifinide bana söylemeniz böylece güzel bir program oluşturmak istiyorum.
1.GÜN
GÖĞÜS 3X10
İNCLİNE BENCH PRESS
BENCH PRESS
DECLİNE BENCH PRESS
DUMBELL FLYES(FLAT)
BİCEPS
BARBELL CURL(GENİŞ TUTUŞ) 4X10
HAMMER CURLS 3X10
PREACHER CURLS (DAR TUTUŞ) 3X10
2.GÜN
OMUZ
MİLİTARY PRESS 4X10
DUMBELL SHOULDER PRESS 3X10
UPRİGHT ROWİNG 3X10
SİDE DUMBELL LATERAL 3X10
FRONT DUMBELL LATERAL 3X10
SHRUG(OMUZ SİLKME) 4X10
TRİCEPS
PUSH DOWN 4X10
LYİNG TRİCEPS 3X10
DİPS 3X10
3.GÜN
SIRT-KANAT
BARFİX 3X10-12
LAT PULLY 4X10
LAT PULLDOWN4X10
SEATED ROW(KARNA) 4X10
BACAK
Bacak hareketlerini yazmıyorum çünkü pek makine olduğunu düşünmüyorum Flexor hocamın dumbell ile bacak programını uygulıycam çok büyük ihtimalle programım böyle fikirlerinizi bekliyorum 3.aya başlıycam artık hareketlerin değişmesi gerekebilir kesinlikle hatalarım vardır bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var eğer piramit sistemi yap derseniz nasıl bişekilde uygulayacağımda tavsiyede bulunursanız çok iyi olur teşekkürler şimdiden.
1.GÜN
GÖĞÜS 3X10
İNCLİNE BENCH PRESS
BENCH PRESS
DECLİNE BENCH PRESS
DUMBELL FLYES(FLAT)
BİCEPS
BARBELL CURL(GENİŞ TUTUŞ) 4X10
HAMMER CURLS 3X10
PREACHER CURLS (DAR TUTUŞ) 3X10
2.GÜN
OMUZ
MİLİTARY PRESS 4X10
DUMBELL SHOULDER PRESS 3X10
UPRİGHT ROWİNG 3X10
SİDE DUMBELL LATERAL 3X10
FRONT DUMBELL LATERAL 3X10
SHRUG(OMUZ SİLKME) 4X10
TRİCEPS
PUSH DOWN 4X10
LYİNG TRİCEPS 3X10
DİPS 3X10
3.GÜN
SIRT-KANAT
BARFİX 3X10-12
LAT PULLY 4X10
LAT PULLDOWN4X10
SEATED ROW(KARNA) 4X10
BACAK
Bacak hareketlerini yazmıyorum çünkü pek makine olduğunu düşünmüyorum Flexor hocamın dumbell ile bacak programını uygulıycam çok büyük ihtimalle programım böyle fikirlerinizi bekliyorum 3.aya başlıycam artık hareketlerin değişmesi gerekebilir kesinlikle hatalarım vardır bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var eğer piramit sistemi yap derseniz nasıl bişekilde uygulayacağımda tavsiyede bulunursanız çok iyi olur teşekkürler şimdiden.