Program

Merhaba arkadaşlar evde fitness yapmaya başladım spor geçmişim yok antrenmanım aşağıdaki gibidir sizce neleri değiştirmeliyim? 1 çift 4 kg dumbellim var ancak tek eksiğim karın programı bulamadım karın programı önerir misiniz ?

PAZARTESİ

GÖĞÜS:
Dumbbell Bench Press: 3x8
Dumbbell Flyes: 3x8
Dumbbell Bench Press (Kapalı): 3x8
Dumbbell Pullover: 3x8

ARKA KOL:
Lying Dumbbell Extensions: 3x8
Dumbbell French: 3x8
Dumbbell One Kickbacks: 3x8

----------------------------------

SALI

OMUZ:
Neck Dumbell Press: 3x8
Latarel, Arnold Press: 3x8
Dumbbell Lateral Raises: 3x8

ÖN KOL:
Dumbbell Curls: 3x8
Dumbbell Hammer Curls: 3x8
Dumbbell Preacher Curls: 3x8

PERŞEMBE

SIRT:
ONE-ARM DUMBBELL ROWS: 3x8

BİLEK:
Ters ve düz bilek bükme: 3x8

CUMA 13:15

BACAK:
Dumbell squats (Genel): 3x8
Dumbell sumo deadlliftf (İç): 3x8
Dumbell lunges (Ön): 3x8
Stiff Legged deadlifts (Arka): 3x8

tüm vücut çalış split değil

4 kg dumbelle gelisemezsin dostm salon imkanin yada eve arttirilabilen agirliklar halter sehpa alma imkanin yoksa street workout yapabilirsin arastir biraz street workoutu

4 kg dumbelle gelisemezsin dostm salon imkanin yada eve arttirilabilen agirliklar halter sehpa alma imkanin yoksa street workout yapabilirsin arastir biraz street workoutu
14 yaşında 46 kilo 1.60a yakın boyum var 4 kg ile belli bi yere kadar gelişirim bence o zamana kadarda para biriktirip alırz arttırılabilir ne kadardır ki ? ve street workout zor 1 tane bile barfiks çok zor çekerim belki çekemem bile

Street workout hele senin gibi genc biri icin sup3r bi secim olcaktir. Bizde basta cekemiyordk zamanla oluyo hersey. Benimde 14 yasindayken arkadasm vardi street workout yapiyordu 18 yasina geldi tabiri caizs3 hayvan gibi vucudu var 4 yil bb yapsa belki o vucut olamazdi . Zamanla barifiks ve sinav artar merak etme

Street workout hele senin gibi genc biri icin sup3r bi secim olcaktir. Bizde basta cekemiyordk zamanla oluyo hersey. Benimde 14 yasindayken arkadasm vardi street workout yapiyordu 18 yasina geldi tabiri caizs3 hayvan gibi vucudu var 4 yil bb yapsa belki o vucut olamazdi . Zamanla barifiks ve sinav artar merak etme
araştırıyım az şimdi bi özgüven geldide nası artırcam barfiksi ben çok zor

Ben ilk barfiks bari aldigimda eve kendimi 5 cm bile yukari kaldiramiyordm. 2 ay icinde 10 tane cekmeye basladm zamanla cekersn
üst komşu benim arkadaş ben hergün bunlara gidiyom barfiks barı aldı bende almayı düşünüyom aslında alan olsa bara gerek yokda alanda yok veya ben keşfetmedim

Son düzenleme:
Back
Yukarı