Program yaptım iyimidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssscs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ssscs

Üye
arkadaşlar yaş 15 , vücut tipim ektomorf , araştırmalarda yaptım , kısa süreli ve şiddetli antreman yapması gerekiyormuş ektomorfların.
ve kendi çapımda bi vücut ağırlığı antremanı hazırladım , gelişim tahminlerinizi , eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. boy : 1.75 kilo : 62
antremanlar hep birer gün arayla devam ediyor ve her gün aynı program.hareketlerin çoğunun ingilizce adlarını yazıyorum bazılarının tam türkçe çevirisi olmadığı için.başta ısınma ve sonda soğuma hareketleri var tabiki.
20 x Pike Push-Up
20 x Inclined Push-Up
(Setler Arası 60 san. dinlenme)
60 saniye x 2 Plank
(Setler Arası 45 san. dinlenme)
10 x 3 Pull-Up
(Setler Arası 100 san. dinlenme)

Öncelikle takdir ediyorum seni. Araştirip öyle konu aciyorsun hazıra konmuyorsun keşke herkes senin gibi olsa .

Evde calisiyorsun herhalde. Street workoutla ilgilenenler vaar forumda onlardan yardim alabilirsin. Evde mi sokakda parkta mi calisiyorsun.

Eyvallah saolasın
Evde çalışıyorum kendi çapımda bi bakıyım o zaman ben bu street workout olayına

Peki tahminen ne kadar sürede sonuç verir mesela bunun gibi (kahinlik beklemiyorum sadece tahmin)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 377
Never back down daki adam değilmi o :D onda pek vucut yok yaģ orani az diye kaslari belirgin. Street workout arastir demiştim biraz vakit ayir detayli arastir. Vucut gelistirmeden çok daha hizli etki gösterir. Kaslarin cabuk çikiyor street workoutta. Ihtiyacin olan tek şey bir çift kol ve bacak , barfiks çubuğu ve paralel bar ( dips icin). Bunlaar belediyenin parklarinda var hep oralarda çalisiyolar hep street workoutçular. 6 ay sürmez gibime geljyor tabii sana bağli bu[DOUBLEPOST=1397417018][/DOUBLEPOST]Aslinda bu adamda bir gögus kasi var o kadar :D ama karın kası genetik olarak çok iyi. Omuz kol kanat vs pek yok zaten bunda

Tamam saol kardeşim

Araştırdım da sitede 18 ayrı program var beginner düzeyinde.hangisini ne zaman uygulamam gerekir?

Back
Yukarı