kardeş bende evde çalışıyorum.kendim dambıl seti göğüs yayı falan aldım.kasabada oturunca badi salonu bulamıyoruz malesef ama badi salonunda ne gördüysem eve kendime yaptım.
Şınav Çeşitleri : Tek Şınav , Elmas Şınav , Yumruk Şınav , Ayaklar açık eller açık şınav , Nizami Şınav , Alkış Şınav,Ayakların koltukta göğsün yerde şınav , Tek ayak Şınav , Parmak uçları ile Şınav.Daha fazla çeşit vardır ama şimdi aklımda değil , Hergün hepsinden 10 ar tane çeksen bir zararı olmaz çünkü aletsiz hareket olan şınavda 10 tekrar az bi sayı hepsinden yapmaya çalış.Veya başlangıçta hepsinden 5 tekrar ile başla zorluyabilir seni..Ama bir Barfiks çekebileceğin yer olsaydı daha çeşitlenebilirdi , Squat , Mekik ilede bitir programını hep.Dumbell alırsan hareket çeşitliliği dahada artar ama dumbell almadan şöyle bir ay 2 ay geçir bakalım..Evde vücut ağırlığıyla çalışıyorum. Senin önerin ne yani ne gibi çeşitlendireyim. Sizin görüşlerinizi almak için konu açtım zaten
Bu şınav çeşitlerinin forumda yeri var mı yapılış şekli falanŞınav Çeşitleri : Tek Şınav , Elmas Şınav , Yumruk Şınav , Ayaklar açık eller açık şınav , Nizami Şınav , Alkış Şınav,Ayakların koltukta göğsün yerde şınav , Tek ayak Şınav , Parmak uçları ile Şınav.Daha fazla çeşit vardır ama şimdi aklımda değil , Hergün hepsinden 10 ar tane çeksen bir zararı olmaz çünkü aletsiz hareket olan şınavda 10 tekrar az bi sayı hepsinden yapmaya çalış.Veya başlangıçta hepsinden 5 tekrar ile başla zorluyabilir seni..Ama bir Barfiks çekebileceğin yer olsaydı daha çeşitlenebilirdi , Squat , Mekik ilede bitir programını hep.Dumbell alırsan hareket çeşitliliği dahada artar ama dumbell almadan şöyle bir ay 2 ay geçir bakalım..