Profesyonel Yardım Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RTD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RTD

Üye
Bodye başlayalı 1 hafta oldu kilo almak için karbonhidrat tozu düşünüyorum kulaktan dolma bilgilerden bıktım eğer ideal kiloma kavuşup bırakırsam bana ne gibi zararı olur .Kullanırsam faydaları ne olur lütfen yardım edin (ayrıntıı şekilde) BOY:1.78 KİLO:55

Beslenme listeniz var mı ? var ise içeriğini öğrenme şansımız nedir . Supplement belirli bir süre fitness / vücut geliştirme sporu ile uğraşmış kişilerin beslenme listelerinde ki açığı kapatmak için kullandıkları ek besinledir . Sizin yapmanız gereken tek şey Yeni başlayanlar için kilo almaya yönelik beslenme programı John399 Version gibi konulara göz gezdirip beslenme listesi eşliğinde ağırlık çalışması yapmanız .

Beslenme listeniz var mı ? var ise içeriğini öğrenme şansımız nedir . Supplement belirli bir süre fitness / vücut geliştirme sporu ile uğraşmış kişilerin beslenme listelerinde ki açığı kapatmak için kullandıkları ek besinledir . Sizin yapmanız gereken tek şey Yeni başlayanlar için kilo almaya yönelik beslenme programı John399 Version gibi konulara göz gezdirip beslenme listesi eşliğinde ağırlık çalışması yapmanız .

Çalıştığımdan dolayı pek beslenemiyorum fakat elimden geldiği kadar günde en az 2000 kalori 110 gr protein 200 gr karbonhidrat almaya bakıyorum yapıyorumda fakat tereddütte kalıyorum bi işe yaramaz diye mesela her gün
SABAH: protein Ara öğün karbonhidrat (meyve)
Öğlen: Protein ARA ÖĞÜN Karbonhidrat
Akşam:Karbonhidrat Ve yatmadan öncede protein bazende protein karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum elimden geldiği kadar

Dostum ben beslenme nasıl yapacam bilmiyeum pek 8 aydır gidiyorum doğaçlama yahu özelden bu el atarsan :D protein bcca creatine arg gainer var bide bende

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı