Yorumunuz için teşekkürler ancak lütfen üslubunuza dikkat edinhocan mizah dergisine de paylaşım yapıyor heralde.
Yorumunuz için teşekkürler ancak lütfen üslubunuza dikkat edin
Anladım çok teşekkürler bende aslında aynı kanaatteyim,bugün salon sahibini salonda olduğundan hocamda konuşamadım detaylı,zaten bir önceki programımda 2 hareketin 2 side press hareketiydi-ters tutuş incline press ve dumbell bench press- şimdide cable crossover ve incline dumbell fly ; acaba hangi press hareketini bu yeni programa eklemeliyim sizin fikriniz nedir ,yardımlarınız için gerçekten teşekkür ederim , ne kadar araştırsam da daha 5-5.5 aydır bu sporun içerisinde olduğumdan tecrübeli ağabeylerime danışmam gerektiğini düşünüyorumBu kadar alıngan olmayın. Üslubuma ayar çekecek yaştayım.emin ol. Mesaj hocana idi. Sen sorun etme, antrenmanına odaklan.
Amaç hacimde olsa, definasyon da olsa press olmadan yazılmış göğüs günü komedidir.
Anladım çok teşekkürler bende aslında aynı kanaatteyim,bugün salon sahibini salonda olduğundan hocamda konuşamadım detaylı,zaten bir önceki programımda 2 hareketin 2 side press hareketiydi-ters tutuş incline press ve dumbell bench press- şimdide cable crossover ve incline dumbell fly ; acaba hangi press hareketini bu yeni programa eklemeliyim sizin fikriniz nedir ,yardımlarınız için gerçekten teşekkür ederim , ne kadar araştırsam da daha 5-5.5 aydır bu sporun içerisinde olduğumdan tecrübeli ağabeylerime danışmam gerektiğini düşünüyorum
İçinde maksimum 2-3 press olduğu dilediğin hareketli belirli periyotlarda varyasyonlarla çalışabilirsin. 1 tane açış yeter.
Burada spesifik bir durum yok. Yani illa şu press bu press sözkonusu değil. Fotoğraf eklersen göğüs yapını görür belki daha işine yarayacak şeyler yazabiliriz.
Bu sporda 5 ay hiçbir şeydir. Zamanla araştırır bu sporun tüm disiplinini ve beslenme rutinini oluşturursun. Kolaylıklar dilerim.
Haha sorarım; zaten başladığımdan beri yaklaşık 5.5-6 kilo aldım biraz da yağlandım doğrusu son 3 ayda , artık özellikle pasta börek kısmına biraz daha dikkat edecem kadın kaslarımdaki derinliği vs neredeyse kaybetmiş durumdayım çünküGayet iyi. Yağlanmadan hacim aldığın sürece harika bir ilerleme kaydedebilirsin.
Tabi hocana " press siz ne iş hoca !" sorusunu sormanı rica ediyorum .) Başarılar..
Göğüs programına fly ile başlanmaz.Ya incline ya flat press ile başla tüm gücünle.2 press 2 açışa da gerek yok.3 press 1 açış veya 2 press 1 açış yeterli.Göğüs antrenman programımı şöyle tasarlamaya karar verdim:
4.15 cable crossover
4.12 incline bench press ve 4.12 incline fly (süper set)
En sondada 4.12-10 bench press
Sizce nasıl
Benim programim soyle;
Incine barbell press
Bench press
Lower cable crossover
Upper cable crossover
Incline dumbbell fly
Üst göğsü dumbell yapın![]()
Valla ben anlamıyorum eğer bir kişi (natural ise) nasıl olurda 4-5 hareket 16-20 set göğüs antrenmanları yapıyor hayret ediyorum.Verim çok düşer son hareketlerde bunun yerine 1-2 tane sağlam hareket seçip sadece ona odaklanmak daha mantıklı geliyor bana.2 tane push günüm var haftada birinde flat bench press,incline db press diğerinde inc bench press,flat db press giriyorum gayette mennunum.Zaten sonrasında 1 tane daha göğüs hareketi yapamayacağım ağırlıklar seçiyorum.Ben böyle çalışmayı daha mantıklı buluyorum.Çok hareket çok gelişmek değil bakınız powerlifterlar tek hareket yapıyor hadi bazıları aksesuar da giriyor ama adamlar çatır çutur göğüs yapıyor öncelikli amaçları kas olmasa bile.maşşallah bee yurdum yiğitlerinin yaptığı programları ronnie coleman, kai green bile yapmadı bee
Ne farki var barbellden ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla ben anlamıyorum eğer bir kişi (natural ise) nasıl olurda 4-5 hareket 16-20 set göğüs antrenmanları yapıyor hayret ediyorum.Verim çok düşer son hareketlerde bunun yerine 1-2 tane sağlam hareket seçip sadece ona odaklanmak daha mantıklı geliyor bana.2 tane push günüm var haftada birinde flat bench press,incline db press diğerinde inc bench press,flat db press giriyorum gayette mennunum.Zaten sonrasında 1 tane daha göğüs hareketi yapamayacağım ağırlıklar seçiyorum.Ben böyle çalışmayı daha mantıklı buluyorum.Çok hareket çok gelişmek değil bakınız powerlifterlar tek hareket yapıyor hadi bazıları aksesuar da giriyor ama adamlar çatır çutur göğüs yapıyor öncelikli amaçları kas olmasa bile.
YOU THINK BIG
YOU GET BIG