Pilavı nasıl tüketiyorsunuz?

Normalde pilavı iyi yapardım, ama spora başladığımdan beri mesela sadece pirinci yağda kavurup suyunu çekene kadar pişiriyorum tuz bile atmıyorum. Dolayısıyla ne tadı oluyor ne tuzu yemesi zor bir hal alıyor pilav.

Olmadı bazen tavuğu haşlayıp tavuğun haşlama suyunda pilavı yapayım diyorum. Biraz tuz atmaktan sıkıntı olur mu sizce en azından bir çay kaşığı? 2 tabaklık pilav için.

Siz nasıl tüketiyorsunuz? Bir de en çok hangi çeşit pilav yiyorsunuz? Bulgur, pirinç, esmer pirinç vs.?
 
dostum tuz atabilirsin eğer zorlanıyorsan tüketmekte , çünkü yemeği işkence haline getirmeye gerek yok kararınca atabilirsin. Herkes maalesef aynı değil, ben yulafı rahat tüketebiliyorum herhangi bir tatlandırıcı kullanmadan diğeri kesinlikle tüketemiyor kişiden kişiye çok değişen durum var.
 
lapa lapa yağsız tuzsuz mis :)
 
Back
Yukarı