Pilavı nasıl tüketiyorsunuz?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve lotsofquestions tarafından 9 Kasım 2018 21:09 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. lotsofquestions
    Offline

    lotsofquestions Üye

    Katılım:
    Cuma
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Normalde pilavı iyi yapardım, ama spora başladığımdan beri mesela sadece pirinci yağda kavurup suyunu çekene kadar pişiriyorum tuz bile atmıyorum. Dolayısıyla ne tadı oluyor ne tuzu yemesi zor bir hal alıyor pilav.

    Olmadı bazen tavuğu haşlayıp tavuğun haşlama suyunda pilavı yapayım diyorum. Biraz tuz atmaktan sıkıntı olur mu sizce en azından bir çay kaşığı? 2 tabaklık pilav için.

    Siz nasıl tüketiyorsunuz? Bir de en çok hangi çeşit pilav yiyorsunuz? Bulgur, pirinç, esmer pirinç vs.?
     
  2. Buhara91
    Offline

    Buhara91 Üye

    Katılım:
    7 Ağustos 2017
    Mesajlar:
    65
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    dostum tuz atabilirsin eğer zorlanıyorsan tüketmekte , çünkü yemeği işkence haline getirmeye gerek yok kararınca atabilirsin. Herkes maalesef aynı değil, ben yulafı rahat tüketebiliyorum herhangi bir tatlandırıcı kullanmadan diğeri kesinlikle tüketemiyor kişiden kişiye çok değişen durum var.
     
    lotsofquestions bunu beğendi.
  3. Güç aşkı
    Offline

    Güç aşkı Üye

    Katılım:
    20 Ağustos 2018
    Mesajlar:
    36
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    şehriyeli pilav güzel oluyor.
     

Sayfayı Paylaş