lotsofquestions
Üye
Normalde pilavı iyi yapardım, ama spora başladığımdan beri mesela sadece pirinci yağda kavurup suyunu çekene kadar pişiriyorum tuz bile atmıyorum. Dolayısıyla ne tadı oluyor ne tuzu yemesi zor bir hal alıyor pilav.
Olmadı bazen tavuğu haşlayıp tavuğun haşlama suyunda pilavı yapayım diyorum. Biraz tuz atmaktan sıkıntı olur mu sizce en azından bir çay kaşığı? 2 tabaklık pilav için.
Siz nasıl tüketiyorsunuz? Bir de en çok hangi çeşit pilav yiyorsunuz? Bulgur, pirinç, esmer pirinç vs.?
Olmadı bazen tavuğu haşlayıp tavuğun haşlama suyunda pilavı yapayım diyorum. Biraz tuz atmaktan sıkıntı olur mu sizce en azından bir çay kaşığı? 2 tabaklık pilav için.
Siz nasıl tüketiyorsunuz? Bir de en çok hangi çeşit pilav yiyorsunuz? Bulgur, pirinç, esmer pirinç vs.?