nurcan9191
Üye
[DOUBLEPOST=1416248335][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1416248377][/DOUBLEPOST]Yaşadığınız durum genelde karşılaşılan birşey paniklemenize gerek yok pilates konusunda çok bi bilgim yok o yüzden bilen arkadaşlar hangi hareketleri yapmanız gerektiğini nasıl istediğiniz şekle gireceğinizi söylerler.Benim tavsiyem pilates in yanına aerobic yapmanız veya hareketlerinden işinize yarayacak olanları programınıza eklemeniz çünkü benimde bacaklarım fazlasıyla iyiydi sırf vücudum esneklik kazansın diye aerobic başlamıştım bi kaç ay sonra vücut özellikle bacak ve bel kısmı esnedikçe o eski kaslı bacak görüntümün kalmadığını farkettim . İşinize yarayacağını düşünüyorum.Forumumuzda çok deneyimli ve bilgili hocalarımız var çoğu kişinin yaptığı gibi bu forumu DİKKATLİ takip ederseniz salona sadece aletleri kullanmaya gidersiniz[DOUBLEPOST=1416175360][/DOUBLEPOST]
bel ağrısı yanlış giden bir şeyler olduğunu söylüyor olabilir .Programınızı gözden geçirin fazla yüklendiğiniz kısımları düzenleyin hareketlerin yapılış tarzını tekrar kontrol edin sıkılaşayım derken sağlınızdan olmayın
Yaşadığınız durum genelde karşılaşılan birşey paniklemenize gerek yok pilates konusunda çok bi bilgim yok o yüzden bilen arkadaşlar hangi hareketleri yapmanız gerektiğini nasıl istediğiniz şekle gireceğinizi söylerler.Benim tavsiyem pilates in yanına aerobic yapmanız veya hareketlerinden işinize yarayacak olanları programınıza eklemeniz çünkü benimde bacaklarım fazlasıyla iyiydi sırf vücudum esneklik kazansın diye aerobic başlamıştım bi kaç ay sonra vücut özellikle bacak ve bel kısmı esnedikçe o eski kaslı bacak görüntümün kalmadığını farkettim . İşinize yarayacağını düşünüyorum.Forumumuzda çok deneyimli ve bilgili hocalarımız var çoğu kişinin yaptığı gibi bu forumu DİKKATLİ takip ederseniz salona sadece aletleri kullanmaya gidersiniz[DOUBLEPOST=1416175360][/DOUBLEPOST]
bel ağrısı yanlış giden bir şeyler olduğunu söylüyor olabilir .Programınızı gözden geçirin fazla yüklendiğiniz kısımları düzenleyin hareketlerin yapılış tarzını tekrar kontrol edin sıkılaşayım derken sağlınızdan olmayın