http://www.ustam.com.tr/pdf/tava_sprey.pdf
Arkadaşlar üstteki üründen aldım Metro market'ten E5 yolu üzerinde olan ürünü daha kullanmadım ama kalorili içinde bitkisel yağ var.
İşte sorun o kalori yazmıyor ayrıca içinde içindekilerde bitkisel(sıvı yağ) yazıyor kalorisiz türkiyede malesef yok.Kaç kullanımlığı takma kafaya çok var 1 yıl yeter heralde![]()
Simdi icindekini bilmemek kotu bir durum sahsi fikrim, bir de zaten kalorisi mevcutsa (gram ortalama 9 kalori), pratikligi haric cok da onemli birsey degil, ayrica yag fiskirtabilen bir sprey satinalinip icine zeytinyagi doldurularak da ayni islem gerceklestirilemez mi?
ben o şekilde 2 tane fıs fıs aldım , bernado esso mağazasından fakat ikiside püskürtmedi bildiğiniz yağ döküyor, yani pratikte iyi fikir fakat işe yaramadı. Yağlar normal sıvıya göre ağır olduğundan püskürtemiyor, normal suyla denedim püskürttü.
ben o şekilde 2 tane fıs fıs aldım , bernado esso mağazasından fakat ikiside püskürtmedi bildiğiniz yağ döküyor, yani pratikte iyi fikir fakat işe yaramadı. Yağlar normal sıvıya göre ağır olduğundan püskürtemiyor, normal suyla denedim püskürttü.