Pişirme spreyi

Bu ürün tam tamına Türkiyede yaygınlaştığı an Spor aleminde olay olur

Arkadaşlar merhaba. bu ürünü halen aramaktayım istanbulda sadece carrefour migros ve reale baktım. acaba bunu satın alabileceğim bir yer var mı istanbulda ya da internet sitesi?

arkadaşlar bu sprey tam olarak ne işe yarıyor yemeğin pişme hızını filan artırırmı yapışmaz filan yazılmış ama benim oturduğum yerde böyle şeyler satılmıyor nerden temin edebilirim internetten ?

Şu ürün çoktan türkiyeye giriş yaptı ama izmirde göremedim nedense.

Metro gross, carrefour, kipa extra her büyük mağazayı gezdim.

Gerek yok arkadaşlar. Kozmetik mağzaları veya benzer ürün satan reyonlardan bakın, boş sprey bulun. (parfüm sıkılan tarzda olanlardan) İçine kendi tercihiniz olan sıvı yağı koyun sprey şeklinde kullanın tavaları yağlamak için.

Yaklaşık 10sprey 2gr yağ sıkıyor. Ben yurtdışından bir İtalyan markasının aynı ürününü almıştım. Bildiğimiz sprey ve içerisinde de sızma zeytin yağı vardı.

Ürünü uzaktan sıkmanız gerek bayağı bir hemde.Yakından sıktığınızda köpük oluyor ben denedim ürünü yapışmadı tavaya yumurta beyazını denedim.Tavsiye ederim..

Kalorisel değerleri nedir amerikadaki gibi sıfır kalori mi? Kaç kullanımlık birde bilgi verirsen seviniriz. Zira pahallıymış baya.

İşte sorun o kalori yazmıyor ayrıca içinde içindekilerde bitkisel(sıvı yağ) yazıyor kalorisiz türkiyede malesef yok.Kaç kullanımlığı takma kafaya çok var 1 yıl yeter heralde :D

İşte sorun o kalori yazmıyor ayrıca içinde içindekilerde bitkisel(sıvı yağ) yazıyor kalorisiz türkiyede malesef yok.Kaç kullanımlığı takma kafaya çok var 1 yıl yeter heralde :D

Simdi icindekini bilmemek kotu bir durum sahsi fikrim, bir de zaten kalorisi mevcutsa (gram ortalama 9 kalori), pratikligi haric cok da onemli birsey degil, ayrica yag fiskirtabilen bir sprey satinalinip icine zeytinyagi doldurularak da ayni islem gerceklestirilemez mi?

İşte annemde böyle dedi hem daha sağlıklı olur dedi açıkası kararsızım tavaya zeytin y. döküp peçete ile sıvadığımda yapışıyordu ama spray ile sıktığımda yapışmadı hoşuma gitti nedense ama yağı nedense içime sinmedi garip dediğinizide deneyeceğim o sprayıda alcam içine zeytinyağı koycam BERNARDO diye bir yerde annem görmüş onuda.SPRAYİ METRO DAN ALDIM ARKADAŞLAR İSTANBULDA E5 ÜZERİNDE OLANN!

Simdi icindekini bilmemek kotu bir durum sahsi fikrim, bir de zaten kalorisi mevcutsa (gram ortalama 9 kalori), pratikligi haric cok da onemli birsey degil, ayrica yag fiskirtabilen bir sprey satinalinip icine zeytinyagi doldurularak da ayni islem gerceklestirilemez mi?

ben o şekilde 2 tane fıs fıs aldım , bernado esso mağazasından fakat ikiside püskürtmedi bildiğiniz yağ döküyor, yani pratikte iyi fikir fakat işe yaramadı. Yağlar normal sıvıya göre ağır olduğundan püskürtemiyor, normal suyla denedim püskürttü.

ben o şekilde 2 tane fıs fıs aldım , bernado esso mağazasından fakat ikiside püskürtmedi bildiğiniz yağ döküyor, yani pratikte iyi fikir fakat işe yaramadı. Yağlar normal sıvıya göre ağır olduğundan püskürtemiyor, normal suyla denedim püskürttü.

Azöce internette bir ürün buldum bu işlemi yapabiliyordu ama ne farkı var tam olarak bilemiyorum :)

Dexter_Morgan, yag icin ozel sprayler var burada, eminim orada da vardir, yag daha yogun oldugu icin farkli bir pompa sistemi yapmislar. Hatta pratik oldugu icin almayi dusunuyorum.

GEcenlerde aklima guneslenmeye gittigimde geldi.Bu gunes yaglari da yogun ve sprayleri calisiyor :) Biten gunes yagi spreyi ne gune duruyor :)))

Yalnız içinde garip bir madde var püskürtmeyide o sağlıyor itici gaz falan yazıyor.Bugün başka bir yemekte denedim hiç yapışmıyor 1 Yemek kaşığı yağ katsan anca yapışmayacak şeye hemde.

Back
Yukarı