Phill Heath ekimde istanbulda

Şimdiden gelecegi gün için bir miktar ayırıyımda sonra geldiginde olympia ile fotoğraf felan çekilemeyiz yazık olur :)

Arkadaşlar Sadece toplantı olucakmış.Fotoğraf imza vs. olmayacakmış Farmatek ten gelen mail:

Organizasyon saatinden yarım saat önce orada olmanız yeterli.
Fotoğraf çekimi, imza vs. olmayacak maalesef.

İyi günler dilerim.

Sevgili BFTR ;

Biz yarın hogan ile orada olacağız ...

Umarım saçma sapan bir konuşma ve hadi dağılın olmaz , o kadar yolu boşuna gitmiş olmayalım ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Cidden öyle şey çok saçma olur. Yarım saatlik toplantı yap hop atla uçağa ülkene dön. 10 bin dolar indir cebine.

valla bana kalırsa bencede saçma olur, bütün herkez büyük bir heveslen gidiyor. fotoğraf imza felan çektirelim diye, bende sabah düşündüm etkinlik içi masraflar nekadar olur felan, ona göre para ayırıyımda fotoğrafsız eve dönmeyelim diye. FARMATEK e mail attım cevabı geldiginde sadece toplantı olunacagını ve imza, fotoğraf çekimi felan olmayacagını söylediler.

Phil Heath öyle birşey yaparsa cidden gözümde bütün sempatikliği biter(adamın da çok umurunda sanki:o) O kadar yolu gelecek hayranların seni görmek için 2 dakika konuş git iyi valla. Bende gelmek istiyordum ama bilmiyorum kesin öylemiymiş yani boşa gitmek olur o biraz.

adamlar hasatı biçmeye başlamış:) o ülke senin bu ülke benim gezerler 10 000 $. yeni jenaraysondan görmek istediğim kimse yok açıkçası biraz kai sempatik geliyor ama önceki jenarayonların gözümde oda gerisinde. ben gitmeyeceğim gidecek arkadaşlar bence bir kaçınız foto çektirebileceksiniz. tabi yine türk uslulü bir hengame ezilme tehlikesi yaşatmasanız adam kaçmadan :)

Eğer imza, foto çekimi ve de poz verme falan yoksa. Bildiğimiz dolandırıcılık olur. Yazık olur!!

M&F den davetiyenizi yarım saat önce gelerek alabilirsiniz diye bir mesaj geldi mailime ancak ben bir arkadaşımı da götürmek istiyordum acaba davetiyesiz bir sorun olur mu girişte ikinci bir kişi için? davetiyesiz gitmeyi planlayan var mı? veya konu hakkında bilgisi olan?

acaba yarın ünlülerde orda olucakmı mahmut ırmak, serdar aktolga vs vs en azından onlarla fotoğraf çektirirz :D

şimdi geldim arkadaşlar seminer gayet güzeldi dedigim gibi fotoğraf imza vs. olmadı Bazı Komik durumlar yaşandı.Tercüme hataları :)) Sonra seminerin sonunda çekiliş düzenlendi Kazanan 5 kişi phil ile fotoğraf ve nitro tech kazandılar.Gelen katılımcılara hediye verildi(shaker+t shirt+muscle and fitness dergisi)

Son düzenleme:
Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

1 saat 5 dakikalık bir seminer oldu. Tüm konuşulanları kameramla çektim. Görüntü kalitesi oldukça iyi. Bunu bozmak istemediğim için sizlerden yardım isteyeceğim. 8GB'lık bir görüntü var elimde. Soru cevap sahnelerinde bende Türkçe şekilde tercüme etmeye çalıştım. Tabi sesler üst üste bindiği için dikkatle dinlemeniz gerekebilir alttaki sesi anlayabilmeniz için.

Gelemeyenler için bunu paylaşmayı düşünüyorum. Evet 8GB'ı nasıl foruma kazandırırım. Site yetkilileri de yardımcı olursa sevinirim.

Saygılarımla,

ben de seminerdeydim Phil Heath'ı yakından görmek gerçekten güzeldi.

birçok farklı konuda konuşma yaptı. Soruları yanıtladı ; soru soranlar ve seminere katılanlar arasında camianın ünlü isimleri de vardı. Serdar Aktolga da seminerin sonunda çıktı. Işıl Aktan da Phil'e soru soranlar arasındaydı.

kötü olan fotoğraf çektirememek oldu.

Ayrıca koluna Phil Heath dövmesi yapan kişi bizim forumdan mı o konuyu da merak ediyorum; Phil resmen duygulandı gözleri yaşaracaktı adamın :) :)

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

1 saat 5 dakikalık bir seminer oldu. Tüm konuşulanları kameramla çektim. Görüntü kalitesi oldukça iyi. Bunu bozmak istemediğim için sizlerden yardım isteyeceğim. 8GB'lık bir görüntü var elimde. Soru cevap sahnelerinde bende Türkçe şekilde tercüme etmeye çalıştım. Tabi sesler üst üste bindiği için dikkatle dinlemeniz gerekebilir alttaki sesi anlayabilmeniz için.

Gelemeyenler için bunu paylaşmayı düşünüyorum. Evet 8GB'ı nasıl foruma kazandırırım. Site yetkilileri de yardımcı olursa sevinirim.

Saygılarımla,

Bildigim kadari ile youtube uyelikteki alaniniz limitsiz. Oraya upload edip link verebilirsiniz.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=C0idDiNtMRE[/YOUTUBE]

Back
Yukarı