Evde ilk uyguladığım karın antremanıydı.İlk ayın son haftasında tamamen tamamlıyabiliyordum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:00 ----------
Sadece bu video ile olmayacak şey nedir?Ben bu videoyu klasik body rutinimin yanında karın idmanı olarak kullandım iyide oldu.P90x bildiğimiz gibi yabancı fitness antrenörü Tony Horton'un oluşturduğu bir programdır p90x2 çıkmıştır.Fitness programı ve kısa sürede vaad ettiği şeylerden dolayı yorucu ve zordur.Ama bodyle karşılaştırma body buildingde antremanlarda zordur.Gir bakalım bi 200 kg Squat zor neymiş anlarsın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:04 ----------
Çok haklısın bu yüzden bu programın yani p90xin daha mini bir programı var p90 bu genelde kondisyonu düşük insanlara öneriliyor.Programın amacı kısa süreçte iyi bir sonuç vaad ettiği için dediğiniz gibi cardio biraz ağır gelebilir insanlara.