ARSON
Üye
EyeSeeYou dedi:ARSON dedi:BENİM BESLENMEME BİR YORUM YAZARSANIZ SEVİNİRİM. DÜZELTMEM GEREKEN YADA EKLEYİP ÇIKARTMAM GEREKEN NE VAR.
SABAH [BANA GÖRE] : 11 -30 : MEYVA SUYU ,YULAF EZMESİ , 5 YUMURTA BEYAZI BİR SARISI + MULTİ VİTAMİN
13 : 30 WHEY PRO
14 : 00 - ANTREMAN [ANTREMAN ÖNCESİ VE SONRASI 1 MUZ]
15 : 30 - WHEY PRO
17 : 30 - TON BALIĞI + SALATA + PİLAV
20-30 - ET YEMEĞİ + PİLAV YADA MAKARNA - YEŞİL SEBZE
22:30 - 250 - 300 GR TAVUK GÖĞSÜ SALATA YADA YOĞURT
YATMADAN ÖNCE 1 LT SÜT YAKLAŞIK SAAT 01 : 00 GİBİ
8 AYDIR BU SPORU YAPIYORUM 1,77CM 84 KG IM. WHEY E EK OLARAK NE KULLANMALIYIM VE AMİNO ALMALIYIM.
BİDE RESİM EKLİİM BELKİ YARDIMCI OLUR.
http://www.geocities.com/amonarson/PHOT0009.JPG
kas kütlesi arttırmaya çalışıyorsunuz sanırım...beslenmeniz genel olarak iyi...sabaha biraz daha protein koyun...örneğin meyve suyu yerine gece içeceğiniz sütü için...antreman öncesi muza gerek yok, zayıf ya da zor kg alan biri gibi değilsiniz....antreman sonrasındaki wheyin yanında yarım şişe powerade ekleyin....akşamki et yemeğinde 150-200 gr civarı et olsun....yatmadan önce süt içmeyin,whey ya da süt proteini tozu (bulursanız bu daha makbul o saatte) için....şu anda ek olarak amino almanıza gerek yok...creatine başlayabilirsiniz bir süre sonra...
teşekkürler...yatmadan önce 1lt süt içmemi bu sporu yıllardır yapan biri önermişti dediğinizi gibi yaparım artık. ayrıca light olarak içiyorum aceleye geldiği için yazamamışım. genelde kullanıdğım ürünler light zaten. günde en az 3lt su içiyorum. son bir iki şey daha soracam süt proteini tozunu nerden bula bilirim. bugün soyaunu aldım ama nasıl ve nezaman ve nekadar yemeliyim antermandan önce yada sonra mı?? içinde baya bir protein bulunuyor. yanılmıyorsam %40. ilgilendiğiniz için teşekkürler.