hsd dedi:......
EyeSeeYou yani karbonhidratı arttırmamı öneriyorsunuz zaten ek 1 porsiyon alıyorum onu 2 mi 3 mü yapmalıyım sizce makrna vs problem değil karbonhidrat için ve kullandığım vitaminler için neler söyleyebilirsiniz bu beslenme programına ekleyeceğiniz bişey varmı ben hiç zeytinyağı kullanmıyorum neden kullanmam lazım yararı nedir? teşekkürler![]()
sarc4stic dedi:09:00 Müsli+Yulaf Ezmesi+Bal+Keten Tohumu+Fındık Ezmesi+Susam+Mısır Gevreği+Varsa Taze Meyve
(Karışım mükemmel olmayabilir ama çok lezzetli)
11:00 Antreman
12:00 Eve gelince meyveli yoğurt+muz
Öğün olarak kaşar/beyaz peynir, sebzeli tavuk jambon, domates, 2 dilim Uno Light Form, 400 mg süt
14:30 Ton Balığı, 2 dilim Uno Light Form
17:00 Tavuk Göğüsü, makarna
19:30 Et, pilav, yeşil sebze
21:30 Valla bu öğün hep değişiyor bazen ton balığı bazen sadece meyve?!
Günde en az 3 litre su içiyorum, çoğu zaman 4 litre bile oluyor. Zaten başka bir şey içmiyorum meyve suyu, kola vs... Whey, gainer falanda kullanmıyorum. Yağ yakma diyetine girmeyi düşünüyorum, neleri değiştireyim? Dediğim gibi en düzgün beslenme programı olmayabilir ama bu kadarı oluyor okul varken. Ton balığının gram olarak yazmadım çünkü Migros'ta satılan kilolulardan aldım, 5 parçada bitirmeye çalışıyorum 200 gr yani. Tavuk göğüsüde 150-200 gr dır. Soya soslu bir kapta bekletiyorum.
hsd dedi:06.30 ---- 4 yumurta beyazı+ 1por.whey
09.00-----150-200 gr arası beyaz peynir+2galeta+250ml meyva suyu
12.30-----1porsiyon tavuk biftek+250ml meyva suyu
14.00----- 1 por.whey
17.00------1kutu ton balığı 3 galeta
19.15------6 tablet amino (sadece idman günleri alınıyor)vitalife
20.00------idman ısınma hariç 1 saat sürüyor yani 21.15bitiş
21.15------tekrar 6 amino ve 1.por.whey
22.00------450-500 gr tavuk komple şu çevirme olanlardan aman ağzınızın suyu akmasın gerçi yakında yumurtlayacağım civcivlerim olacak yumurta ve tavuk yemekten bıktım tiskiniyorum![]()
22.30-----yatarken 40 gr karbonhidrat
ve whey-optimum ısolated
karbo-mega mass4000 weider
4 litre su
hergün 400iü e vitamini+1000mg c vitamini+akşam yatarken apikobal
idman haftada 3 gün p.tesi-çarş-cuma boy 1,82 kilo 75 birdefa kür uyguladım amacım hacim ve kilomu 80 çıkartmak başladığımda 58 kg idim 9 ayda 74 kiloyum hedefimi belirtmiştim 80 kg ve hacim vücudum galiba duraklama döneminde ve havaların ısınması iştahımı olumsuz etkiliyor teşekkürler![]()
Saat 17,30 :
İdman
Saat 19,30 :
EVDEYİM
Akşam ev yemeklerim genelde sebzelerden kurulu ve yanında salata... Akşam evde kesinlikle pilav ve tavuk yemem..
Arkasından mevsim meyveleri..
ramiz dedi:evet gayet memnunum..yağsız ve karbonhidratsız olmasından dolayı yatarken almayı uygun buldum....bedenimiz dinlenirken gelişiyor...
ramiz dedi:şimdi önümüz ramazan bakalım ne olucak... geçen ramazan ayında sahurda SOYA KIYMASINI denedim...harika oldu...yumurtalı yaptırıyordum iftara kadar acıktırmıyordu beni...bu sene de alıcağım denemeni tavsiye ederim dostum....
ramiz dedi:DENİYECEĞİM DOSTUM..NE ZAMANDIR BU SPORU YAPIYORSUN...