Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Sayın arkadaşlar ürünü iki gün önce aldım antrenman sonralarında bir ölçek kullanmaya başladım. Tamamen psikolojik olabilir ama aldıktan sonra garip hissediyorum eve döndüğümde aç olmuyorum. yemek yemeğe zorluyorum tabi kendimi sonuçta öğün atlanmaz. karaciğeri böbreği mi yordum onu da bilmiyorum böyle şeylere çok kafayı takarım daha önce böbrek taşı düşürdüm. spor yaptığım gün üç litre yapmadığım gün iki litre su içerim. Karnım şiş gibi hissediyorum. yardım edebilecek var mıdır? saygılar

Sayın arkadaşlar ürünü iki gün önce aldım antrenman sonralarında bir ölçek kullanmaya başladım. Tamamen psikolojik olabilir ama aldıktan sonra garip hissediyorum eve döndüğümde aç olmuyorum. yemek yemeğe zorluyorum tabi kendimi sonuçta öğün atlanmaz. karaciğeri böbreği mi yordum onu da bilmiyorum böyle şeylere çok kafayı takarım daha önce böbrek taşı düşürdüm. spor yaptığım gün üç litre yapmadığım gün iki litre su içerim. Karnım şiş gibi hissediyorum. yardım edebilecek var mıdır? saygılar
Hocam bahsettiginiz miktarlarda su iciyorsaniz, sorun olmayacaktir. ben yan etki olarak sadece gaz kokusunda acayip kotu koku hissettim. Zaten internette bu tarz efsanelerde vardir, bkz. asagidaki resimler. ama ilk defa basima gelince bende suphelendim. Artan seker ve karbonhidrat miktarlarini her seferde dile getiriyorum. Urunun son icerigi ciddi anlamda kotu olmus.
f1a3a6c37e27818afb48757d2c17b1f3.jpg

e5aa908f6f09572d6abe7d20aa6d4a56.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam ben de yabancı forumlarda takip ediyorum. ürünün yeni versiyonu var zaten elimde. dediğiniz gibi fena gaz yapıyor meret. daha önce supplement kullanmadım hiç. vücudumun alışkın olmadığını düşünüyorum bu kadar proteine. sanırım yarım doz kullanacağım bir süre vücudu alıştırmak için. benim korkum vücudu çok zorlamak çünkü yan etki gibi birşey hissettiğim sanırım.

hocam ben de yabancı forumlarda takip ediyorum. ürünün yeni versiyonu var zaten elimde. dediğiniz gibi fena gaz yapıyor meret. daha önce supplement kullanmadım hiç. vücudumun alışkın olmadığını düşünüyorum bu kadar proteine. sanırım yarım doz kullanacağım bir süre vücudu alıştırmak için. benim korkum vücudu çok zorlamak çünkü yan etki gibi birşey hissettiğim sanırım.
İlk defa kullaniyorsaniz normal, ben eski surumunden 2 kutu bitirdim simdiye kadar. Kotu koku yapmiyordu, bu yenisinde hissettim hemen foruma yazdim zaten. Soylediginiz gibi yapabilirsiniz, bende supplement kullanimina korkarak basladim. Ama bunlarsiz olmuyor, gercekten yerini kapatacak sekilde beslenmek imkansiz gibi bisey.

ben de sizin gibi beslenmeye takviye olarak başladım. ilk kullanımda ne gibi etkiler beklemeliyim bundan başka arayıp bulamadım açıkçası.
Ben kendim sadece gaz kokusunun kotu olmasi etkisini gordum ki bu 3. Kutuda yasadim bunu. 3 kutu optimum 2.2kg dan ve 1 kutu multipower 900gr lik versiyonu kullandim simdiye kadar. Gordugum tek etkinin kotu gaz kokusu oldugunu soyleyebilirim. gunluk dozajin ustune ciktiginizda sorunlar bas gostermeye basliyor. 2 olcekten fazlasini kullanmayin. Ve soyledigim gibi sizde tereddutle yaklasmisiniz psikolojik olarak etkilemis olabilir sizi. Bahsettiginiz miktarlarda su tuketiyorsaniz sorun olmayacaktir. Yine de bobrek tasi dusurdugunuzu goz onune alirsak doktora bi basvurun. Diyecegi laf protein tozu kullanmanizi onermiyorum olacaktir muhtemelen. Body building ya da sporla ugrasiyo olsa oyle demez.

Ben OPTIMUM Whey çikolatalıyı bitirdim şükür tadından memnun değilim. :(
Şu an izole kompleks protein kullanıyorum : GRENADE HYDRA 6 ULTRA PREMIUM %50 WHEY ISOLATE %50 MICELLAR CASEIN.
Deneme şansı olan varmı ? Bende harika gidiyor çikolata tadı, sindirimi vs.

antrenman dışı günlerde kullanılmalı mi ?
yeniysen beslenmen yeterliyse bence kullan ma kaslar antrenman da proteine aç hale geliyo bunun özelliğide kaslara çabuk ulaşması normal günler beslenerek tamamlarsin[DOUBLEPOST=1418801927][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ultimate pro star optimum dan üstün müdür. Servis olarak 8 servis fazla fiyat olarakta 10 tl fazla içerik olarak nasıl acaba tat filan.

yeniysen beslenmen yeterliyse bence kullan ma kaslar antrenman da proteine aç hale geliyo bunun özelliğide kaslara çabuk ulaşması normal günler beslenerek tamamlarsin[DOUBLEPOST=1418801927][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ultimate pro star optimum dan üstün müdür. Servis olarak 8 servis fazla fiyat olarakta 10 tl fazla içerik olarak nasıl acaba tat filan.
Cok tesekkur ederim, aradigim cevap buydu.

bence fiyat avantajı falan kalmadı artık, bu hızla giderse premium whey ile kafa kafaya gelir birkaç aya...
Hocam fiyat avantajı kalmadı dediğin ürünü peşin olarak 185 liraya alabiliyorsun. Arada 100 lira fark var yine farkeden birşey yok yani. Premium Whey 249 lirayken bu zımbırtı 169 liraydı, baktığında aslında premium whey in daha çok zam aldığını görebilirsin zaten. servis fiyatı olarak baktığında bu ürünün eline su dökebilen bir ürün daha yok

Back
Yukarı