kampanya başlatmak güzel düşünülmüş yanlız milletçe genelde çenemiz çalışır icraat konusunda sınıfta kalırız. işin maddi boyutu tabiki önemli yanlız kişisel görüşüm en mühim kısmı acaba sahte ürünmü diye düşünmeye endişelenmeye gerek kalmadan direk kaynağından elde edilebilcek oluşu. diğer artısı içeriğinin değiştirilmeden orjinal etkin formunda kullanılacak olması, malum bazı ürünler içerikte değişikliğe gidiliyo ülkemize girmesi için.buyrun arkadaslar sizde desteklerinizi verin belki basariya ulasiriz boylece...
Yasağın kalkması için Desteklerinizi Bekliyoruz.
Yurtdışından Supplement Sipariş Yasağının Kalkması için İmza Kampanyası | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu[DOUBLEPOST=1416647720][/DOUBLEPOST]Kampanya | #SporcuyaDestekSupplementlereİzinİstiyoruz Sporcu gıda takviyelerinin(supplement) internet üzerinden yapılan siparişlerde ülkeye girişi doktor raporu veya milli sporcu gözetmeksizin serbest olmalıdır. | Change.org
Bütün supplement konularina eklense bu link yonetimce bir sıkıntı olur mu acaba?cok guzel ozetlemissiniz milletimizi. lafa geldi mi varlar ama icraatte malesef yoklar. bu yasak olmasa dediginiz gibi gonul rahatligi ile ilk basta abd olmak uzere siparislerimizi veririz.
yaklaşık 2 yıldır bu sporla ilgileniyorum daha acemi sayılırım ama kullandığım ve cevremdeki insanların kullandığı protein tozlarını biliyorum değerlerini vs kıyaslayabiliyoruz ve kullanan herkes gercekten iyi sonuc aldıilk mesaj olarak oldukça manidar... Bu ürünün Türkiye temsilcisisiniz herhalde.... Ayrıca nedenini de açıklamamışsınız. Aydınlatırsanız seviniriz doğrusu...
işte asıl mesele cok daha fazla param olmasına rağmen bunu tercih ediyorum en iyisi olduğu içinnasıl bir mantıktır arkadaş hadi param yok diyosan anlarımda sanki bundan daha iyisi yokmuş gibi yazmışsın