Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Hadi ya bak o kdr oldgnu bilmiodum. Anladigim kadariyla ikisini de kullandiniz cok tesekkur ederim ilgilndnz icin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konusmalara baktımda içerikler karsilastirilmis bu hesaba göre hardline nin whey inde 8 gr a yakın bcaa olmasi lazim üstüne birde 3 gr kreatin var en kaliteli hardline diyelim o zaman malesef öyle olmuyor ama sağlık bu sakaya gelmez madem kullanılıyor en bilineni kullanılmalı bence gerçi bende ultimateyi kullandım ama böyle düşünüyorum .

Malzeme kalitesini hep kulaktan dolma bilgilerle savunuyoruz. Elimizde bir arastirma makale yok. ON abd'de ust uste 9 kez yilin proteini secilmis ama bunu reklam agina borclu diyorlar. Ben suan kullaniyorum. Sütle tadindan memnunum, genel olarak etkisinden de memnunum. Sonucta destek urun,antreman ve beslenme daha onemli. Prostarla pek bir farki yok. Prostarin sutle tadi ayni gibi. Optimumun kokusu guzel,gecen gun yan dolapta duran cocuk,ben shakeri acinca "mis gibi cikolata koktu" dedi. Prostarin kokusu boyle guzel degil. Birde prostar gaz yapti bende :) optimumda sivilce yapmis kimi insanlarda. Suan optimumdan memnun olmakla birlikte,definasyonda prostara bir selam cakicam ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu ürünü kullanırken kaç kaşık atmalıyız daha önce kullanmadım 1kez yeterli biliyordum bi arkadaş biz 3kez atıyoruz diyince karar veremedim kutunun arkasında kaç kaşık olcağı yazmıyor bu arada ****** sitesinden siparis etmistim

Ne kadar suredir duzenli antrenman yapiyorsun ? Ve bi urunden beklentin nedir? Sunu da belirtiyim o arkadasin gainer kullaniyor olabilir :)

Gecen sene beslenmem duzenlı antremanlarım duzensızdı mesela 2 ay gıdıp 3 ay gıtmedım 4 ay gıdıp 2 ay gıtmedım vs. en son yaz tatılınde 3 ay gıttım ve 1aydır gıtmıyordum gecen hafta basladım. Kas kütlesi kazanmak istiyorum proteın tozunada nokur nolmaz dıye 2hafta sonra baslamayı dusunuyorum

Mrb arkadaşlar optimum gold standart aldım ve 2 gündür kullanıyorum tam performans alabilmem için ne sıklıkla kullanmam ve bunun yanısıra ne kadar spor yapmam gerek günlük yardımcı olursanız sevinirim boyum 1.73 kilom 72 nasıl bi beslenme yapmalıyım sizce şimdiden tşkrlr

ilk mesaj olarak oldukça manidar... Bu ürünün Türkiye temsilcisisiniz herhalde.... Ayrıca nedenini de açıklamamışsınız. Aydınlatırsanız seviniriz doğrusu...

20A6327E97950B4CEF67AAA9D97722DC.jpg

aynen böyle sebebi nedir sizce normal mi yoksa bir daha ordan almayayım.

Back
Yukarı