Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
yaklaşık 2 yıldır bu sporla ilgileniyorum daha acemi sayılırım ama kullandığım ve cevremdeki insanların kullandığı protein tozlarını biliyorum değerlerini vs kıyaslayabiliyoruz ve kullanan herkes gercekten iyi sonuc aldı ;) ayrıca temsilci falanda değilim istediğim yorumu yapabilirim nokta.[DOUBLEPOST=1416725433][/DOUBLEPOST]
işte asıl mesele cok daha fazla param olmasına rağmen bunu tercih ediyorum en iyisi olduğu için ;)))

Sen kendini bilirkişi tayin etmişsin zaten... Noktayı da koymuşsun... Saygı duymak lazım... Spor hayatında başarılar dilerim...

dunyada en çok suplementlere atkan tek ülke biziz galiba doğal beslenme vaarken niye tozları alıyosunuz jay cutler pro bodyiler hepsi doğal besleniyolar toz aldıklarını gördsünüz mü paranızı harcamayın dostlARIM

dunyada en çok suplementlere atkan tek ülke biziz galiba doğal beslenme vaarken niye tozları alıyosunuz jay cutler pro bodyiler hepsi doğal besleniyolar toz aldıklarını gördsünüz mü paranızı harcamayın dostlARIM

Şu güzelim türkçemizi düzgün kullanalım. Supplementler ile derdin ne ? Anasayfada bütün mesajlarında aynı şeyleri söylemişin. Bunları besin desteği olarak görmüyorsan vay haline. Öğün yerine koyan kim ? Bitmedi şu tartışmalar. Örnek verdiğin insan steroidlerin peptidlerin içinde yüzüyor sen gelmiş supplementleri karalıyorsun

Dostum pro vücut geliştirmecilerin tamamı steroid kullanıyor. Hatta Jay Cutler dolabında anabolikle yakalandı. Bu neyin kafası böyle? Öte yandan supplementler besin takviyesidir. Günlük protein ihtiyacının karşılanmadığı durumlarda kullanılır. Günde 3-4 servis kullanıp işin b.kunu çıkaranlar beni ilgilendirmiyor. Öğünmüş gibi kullanıp karaciğeri böbreği gömenlerin alıklığıdır bu tamamiyle.

Dostum pro vücut geliştirmecilerin tamamı steroid kullanıyor. Hatta Jay Cutler dolabında anabolikle yakalandı. Bu neyin kafası böyle? Öte yandan supplementler besin takviyesidir. Günlük protein ihtiyacının karşılanmadığı durumlarda kullanılır. Günde 3-4 servis kullanıp işin b.kunu çıkaranlar beni ilgilendirmiyor. Öğünmüş gibi kullanıp karaciğeri böbreği gömenlerin alıklığıdır bu tamamiyle.
şurda 2 kas yapan herşeyi biliyo zaten o adamı örnek verdim o ada pro adam daha da gelişmek için stroid yapıyolar adamlar parasını bundan kazanıyolar benim akıllı dostlarım ben kulannın demiyorum beslenmeye vaktiniz yoktur içebilirsiniz protein tozunu içince noluyo balon gibi şişiyomusun yok bunlar doğal besinin yerini tutamaz yoksu whey yoksu casein eski güreşçilerimiz adamlar boğalarla güreşiyolarmış bu adamların iğne vurak toz alcak hali yok ama siz şimdi parası olan var olmayan var öğrenci var buna şimdi protein böyle falan filan derseniz bu adamı geliştirceğinize bunları öövüyorsunuz diğer ülkelere görede bizim ülke pahalı yokşu marka güzel yokşu bu hepsi aynı dostum hepsi peynirsuyu altından yapılıyo şekeri karbonu az olan hangisiyse gidin onu alın ama besin takvisei okadar kullanın ama doğal besinide tutamaz butun boyiler soyluyo medet umuyosunuz suplementlere hangisini alacağıma gidin arasın protein tozu neymiş diye adam bi ürün tanıtıyo protein tozu içiyo bnde gidip ondan alim neden adam ünlü ve kaslı bu adama para veriyolarki ürünlerini tanıtsınlar diye siz sporunuza devam edin suan zaten bodyboulding olarak gelişmedik gelişmekteyik kendi sporcualrımız onem verelim yok adamların protein tozu bu su diye uğraşmatın kendi ezadınızı tanıyın çok fazla paranızı çöpe atmayınız sporunuzu devam edin

Beyler sakin :D Tabiki steroid kullanıcaklar profesyoneller o vücut steroidsiz nasıl öyle olabilir hatta sadece steroid ile'de olmaz gh de kullanmak gerekir o hacme gelebilmek başka türlü insan üstü bir genetiğin yoksa imkansız gibi birşey :)) Protein tozlarına gelince besin takviyesidir tabiki ama günde 3-4 servis kullanana laf söylemek gibi birşey olmaz ha 80 kilo adam günde 4 servis kullanırsa evet ama 110-140 kiloluk sporculara gayette normaldir 4 servis kullanmak besin almadan kullanmak mantıksızdır karaciğeri koruyabilsen bile belli bir süre sonra vücut alışıp tepkisini azaltır ara ara tüm supplementlere ara vermekte gereklidir zaten reseptörleri temizlemek ve alışkanlıktan kurtulmak için. Hacim almak için zaten vücudu şaşırtmak gerekir farklı proteinler, diyet değişimleri, antreman saatlerini değiştirmek, programda değişiklik yapmak, hareketleri değiştirmek vs.....

Jay cutlerın supplement kullanmadığını neye vararak söylediğini merak ediyorum..2 kutu optimum bitirdim gayet başarılı bir ürün ve yeterli miktarda sıvı tüketimiyle karaciğeri fazla yormayacağını düşünüyorum.Tad olarak çileklisi suyla kolay karışıyor ve içimi rahat.Alacak arkadaşlar iyi araştırsın, ben özellikle depolara gidip etiketleri defolu ürünleri alıyorum fiyat olarak bayağı aşağı çekiliyor.İşlev farksız görsellik beklemeyen ve fiyatından yakınan arkadaşlar bu yola başvurabilirler.[DOUBLEPOST=1417167353][/DOUBLEPOST]Jay cutlerın supplement kullanmadığını neye vararak söylediğini merak ediyorum..2 kutu optimum bitirdim gayet başarılı bir ürün ve yeterli miktarda sıvı tüketimiyle karaciğeri fazla yormayacağını düşünüyorum.Tad olarak çileklisi suyla kolay karışıyor ve içimi rahat.Alacak arkadaşlar iyi araştırsın, ben özellikle depolara gidip etiketleri defolu ürünleri alıyorum fiyat olarak bayağı aşağı çekiliyor.İşlev farksız görsellik beklemeyen ve fiyatından yakınan arkadaşlar bu yola başvurabilirler.

Gerçekten onu atlamışım Jay supplement almadan o kütleye gelebilir belki ama o yağ oranını o kadar indiremez ayrıca supplementlerin en yaygın değil supplementlere en yabancı ülkelerden biriyiz

Bu urunun son versiyonundan hic memnun degilim. Artan seker miktari, azalan servis sayisi ve ulkemizde git gide artan fiyati gercekten kotu bir durum. Ayrica bilmiyorum diger arkadaslarda var mi ama daha once 74 servislik biraz daha kisa ve sisman olan kutusunu kullaniyordum hicbir sorun yoktu. Bu urunde midem surekli gurulduyor ve surekli gaz cikarmama sebep oluyor. Acayip kotu bir koku var. Yanlislikla evde bi salsam yasanmayacak hal aliyor. Tamam protein tozlari genel itibariyle bu etkiyi yaratiyor ama daha onceki optimumlar da bu sorun yoktu. Bir daha ki sefere tercih edecegim marka optimum olmayacak.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu urunun son versiyonundan hic memnun degilim. Artan seker miktari, azalan servis sayisi ve ulkemizde git gide artan fiyati gercekten kotu bir durum. Ayrica bilmiyorum diger arkadaslarda var mi ama daha once 74 servislik biraz daha kisa ve sisman olan kutusunu kullaniyordum hicbir sorun yoktu. Bu urunde midem surekli gurulduyor ve surekli gaz cikarmama sebep oluyor. Acayip kotu bir koku var. Yanlislikla evde bi salsam yasanmayacak hal aliyor. Tamam protein tozlari genel itibariyle bu etkiyi yaratiyor ama daha onceki optimumlar da bu sorun yoktu. Bir daha ki sefere tercih edecegim marka optimum olmayacak.

Bende yeni aldım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım eski sürümden geldi sanırım :) weider veya optimum tercih ederim genelde aldığın yerdende kaynaklanıyor olabilir mi acaba

Bende yeni aldım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım eski sürümden geldi sanırım :) weider veya optimum tercih ederim genelde aldığın yerdende kaynaklanıyor olabilir mi acaba

Hocam valla uzerinde 71 porsiyon yaziyor ve asagidaki fotodaki gibi uzun olansa yeni uretimmis(soldaki yeni, sagdaki eski). Keske bana da eski uretim gelseydi. Yenisinde seker cok artmis. Bundan sonraki tercihim iso 100 ya da weider olacak ekonomik duruma gore.

6896260ad268e55b070142930b87832a.jpg

Valla benimkide yeni çıktı 71lik farkı nasıl anlamadım hayret ama öyle aşırı gaz v.s olmadı klasik optimum diye bakmadım oranlarınada vay be ulan Türküz diye hep kazıklanıcaz valla bende iso 100 veya weidere dönerim bundan sonra ama weider her zaman tercihimdi kaliteyi hissettiriyor bir amino aldım weiderden joe amcam öyle koyu bir likit amino yapmışki bide tadı nasıl şöyle tarif edeyim lağıma inip bulduğumu yesem daha mantıklı olur öyle pis bir tat ama etkili ve memnun kalmayan 1 kişi bile yok işte kalite... Kutuyu büyütüp servis azaltıyorlar :D[DOUBLEPOST=1417797231][/DOUBLEPOST]Şimdi bbden baktım ordaki 1. üründe 74 servislik.

Valla benimkide yeni çıktı 71lik farkı nasıl anlamadım hayret ama öyle aşırı gaz v.s olmadı klasik optimum diye bakmadım oranlarınada vay be ulan Türküz diye hep kazıklanıcaz valla bende iso 100 veya weidere dönerim bundan sonra ama weider her zaman tercihimdi kaliteyi hissettiriyor bir amino aldım weiderden joe amcam öyle koyu bir likit amino yapmışki bide tadı nasıl şöyle tarif edeyim lağıma inip bulduğumu yesem daha mantıklı olur öyle pis bir tat ama etkili ve memnun kalmayan 1 kişi bile yok işte kalite... Kutuyu büyütüp servis azaltıyorlar :D[DOUBLEPOST=1417797231][/DOUBLEPOST]Şimdi bbden baktım ordaki 1. üründe 74 servislik.

Ben ekonomim uygun olursa weider olmazsa iso 100. Aralarinda pek fiyat yok ama insan yine de 239lira gibi bir butceyi bile bazen zor ayarlayabiliyor.

Optimumda bozdu arkadaş sende bir söyledin gaz yapıyor diye dün yapmıyordu bu gün başladı psikolojikmidir nedir :D sen söyledikten onra artış var haha :D

Optimumda bozdu arkadaş sende bir söyledin gaz yapıyor diye dün yapmıyordu bu gün başladı psikolojikmidir nedir :D sen söyledikten onra artış var haha :D
Valla son surumunde ben bariz artis gordum hocam :D yemin ediyorum kendimden sogudum, bu kadar olmaz. Alacak arkadaslar bi kez daha dusunsunler. Bcaa ve glutamine orani ve fiyat oranindan dolayi bu urunu tercih edebilirsiniz ama eskisi gibi de degil fiyati. Yine de siz bilirsiniz. Tercih sizin.

Back
Yukarı