Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ultimate creatin monohidratla birlikte bugün spariş verdim ama forumda ultimate creatin monohidrat başlığını bulamadım kullanmaya başlayınca etkilerini paylaşırım

Optimumun etkisi hakkında yorum yapabilir misiniz? Hardline 3 Matrix kullanıyorum bitirince Optimum almayı dusunuyorum.
Tabi ki. Memnunum ama topaklanma sorunu var onu da çalkalayarak değil çatalla karıştırarak ezerek çözdüm. Bence sadece bi markaya takılıp kalınmamalı çünkü bana çok iyi etki eden sana fazla etki etmeyebilir deneyerek kendi bünyene en uygun olanı bul. Yanlış bişey söylemek istemiyorum sadece memnun olduğumu ifade ediyorum.

Optimum standart gold whey protein ve antreman esnasında enerji versin diye bsn noxplode aldım yaklaşık 2 senedir spor yapıyorum ilk defa protein kullanmaya başladım daha doğrusu supplement kullanmaya başladım fakat birtürlü simit bölgesindeki yağları yakamıyorum erimiyor haftada en az 3 defa antreman yapıyorum bir gün sadece kardiyo ve karın birgünde sadece ağırlık çalışıyorum l-carnitine de kullandım 2 kutu ama çok fazlada etkisini görmedim beslenme şeklimde kahvaltıda beyaz peynir 3-4 yumurta domates zeytin bir dilim çavdar,öğlen ızgara et veya sulu yemekle beraber yine 2 dilim çavdar ekmeği, akşamda spordan sonra yani saat 21:30 gibi ton balıklı salata veya ızgara et yiyorum sonrasında 3-4 bardak çayla beraber yulaflı bisküvi yiyorum bunların haricinde tavsiye olarak ne önerirsiniz???

Karbonhidrat ile protein tozu vücut gelişiminde nasıl bir fark yaratıyor.1 87 boyum var 80 kiloyum protein mi karbonhidrat mı kullanmalıyım. 6 7 kilo daha almayı planlıyorum hangisini önerirsiniz ?

Karbonhidrat ile protein tozu vücut gelişiminde nasıl bir fark yaratıyor.1 87 boyum var 80 kiloyum protein mi karbonhidrat mı kullanmalıyım. 6 7 kilo daha almayı planlıyorum hangisini önerirsiniz ?
bence kilon gayet güzel yağlanmadan kas kütlesi kazanmaya çalış karbonhidrat değil güzel bi whey protein al bence kilo alman gerektiğini de düşünmüyorum bence gayet iyi kilo boy fit durmak istiyorsan.

bence kilon gayet güzel yağlanmadan kas kütlesi kazanmaya çalış karbonhidrat değil güzel bi whey protein al bence kilo alman gerektiğini de düşünmüyorum bence gayet iyi kilo boy fit durmak istiyorsan.
biraz almam lazım gibi vücudum iyide kollar ve bacaklar ince kalınlaşması içinde mecburen kilo almam lazım.Daha önce 1 2 kere karbonhidrat tozu kullanmştım kilo aldırıyor ama çok da bilinçli değilim bu konuda karbonhidrat tozu ile protein tozu arasındaki fark nedir.Birde benim işimden dolayı sizin yazdığınız gibi ütopik programlara uyma gibi bi şansım yoktur zamanım olsa da midem kaldırmaz o kadarını karbonhidratla bu açığı kapatırım diye düşünmüştüm.Günde maksimum 3 öğün yiyebiliyorum.

Merhabalar,
bu ürün için hangi aromayı tavsiye edersiniz, benim almak için bulduğum 4 aroma var ?
1-çilek
2-double çikolata
3-extreme milk chocolate
4-vanilya
Saygılarımla
Bu içerikler hangi sitede mevcut lütfen özelden yazar mısınız?

Merhabalar,
bu ürün için hangi aromayı tavsiye edersiniz, benim almak için bulduğum 4 aroma var ?
1-çilek
2-double çikolata
3-extreme milk chocolate
4-vanilya
Saygılarımla

saygı bizden :D double rich chocolate cok begeniliyor.sonrasinda extreme milk chocolate .en az vanilya. double rich piyasada suan yok galiba.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beyler 2273 gram optimum whey 85-86 kilo biri için ne kadar süre gider ortalama olarak yardım lütfen..
Dostum kiloyla pek bi alakası yok aslında yaptığın antrenman ve bulunduğun döneme göre (bulk ~ definasyon ) değişir.
Ama genel olarak bi kutu 74 servis kendin ona göre hesap yapabilirsin.

saygı bizden :D double rich chocolate cok begeniliyor.sonrasinda extreme milk chocolate .en az vanilya. double rich piyasada suan yok galiba.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Merhaba Eresbos,
Cevap için teşekküler.
Malesef double rich chocolate bulamadım. ama bir sitede double çikolata yazıyor. sanırım aynısı.
Saygılar

Arkadaşlar elimde 2 kiloya yakın Çilekli Gold Whey vardır. Bilmiyorum alışamadığım için satmak istiyorum. Eski protein tozuma dönücem fiyat 120 tl dir. Irtıbat için ö.m

23 yaş. 175 boy 72 kg. 15 gün oldu spora başlayalı. WHEY veya bunun dışında ekstra bir şey kullanmamı önerir misiniz? Yoksa daha ileride mi tavsiye edersiniz ?

23 yaş. 175 boy 72 kg. 15 gün oldu spora başlayalı. WHEY veya bunun dışında ekstra bir şey kullanmamı önerir misiniz? Yoksa daha ileride mi tavsiye edersiniz ?

Spora başlayalı 15 gün olmuş.
Supplement kullanmak için biraz fazla acele etmiyor musun?
Nereye yetişeceksin?

Arkadaşlar hiç bir protein tozu kilo aldırmaz !
Ortalama 100-200 kalori alarak kim kilo almış bu devirde ? :)

Neyse ürüne gelelim herkes tutturmuş bir optimum en iyi hammade bu firma kullanıyormuş %30 a daha ucuz alıyormuş sayıyordu herkes. Neyse deneyeyim dedim ürünü çilekli aldım. Aldığıma bin pişman oldum.

Negatif yönleri
1) Tadı eh işte gideri var.
2) Topaklanma oluyor içmesi zor bir hale geliyor.
3) Shaker hemen yıkanmalı gerçi ben hemen yıkıyorum fakat 1 seferliğine dalgınlığıma geldi acil işim çıktı shaker'ı mı yıkamayı unuttum geldiğim de yıkadım ama nafile iğrenç kokusu shakerda kaldı yeni shaker aldım sonrasında.
4) Etki olarak bir çok marka denedim kullandığım markaların yanından bile geçemez kalite olarakta öyle.

Pozitif yönü
1) Fiyatı

Bu ürün dünyanın en iyi ham maddesini kullanıyor diyenler alt seviyeli supplementlerden başka ürün kullanmadıkları için en iyi optimum sanıyor sanırım fiyatı uygun olmasından kaynaklı bu durum ve başka protein tozu kullanmamışlar veya kalitesiz protein tozu kullanmışlar.
Konu dışı fakat dünyanın en iyi ham maddelerini supplementlerde Weider kullanır burada kimse birbirini yemesin ! Yurt dışında en iyi ham maddeyi Weider değilde Optimum derseniz var ya nasıl tepki verirler size bilemiyorum :)

Ağır bir eleştiri yapıyorum ama lütfen insanları kandırmayalım.
Protein tozu dediğin iyi karışmalıdır, topaklanma yapmamalıdır, ham maddesi kaliteli olmalı ve etkisini göstermelidir.
Fiyat, tat bunlar 2. plandadır. Ay bu çok pahalı buna vereceğim paraya ben iki tane alırım diyorsunuz ama o iki tane aldığınız ürünün etkisi pahalı dediğiniz ürünün etkisinin yarısını bile göstermez.

Back
Yukarı