Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
8 ay önce bitirdiğim kutuda karışımda sıkıntı varken, bu sonuncusunda daha iyi karışıyor.. ikisinide supplementlerden almıştım, fiyatı artmış yine.. bir daha tercih edeceğimi sanmam..

Arkadaşlar ürünü spordan 30 dk önce ve hemen sonra alıyorum.Yanında Gh Max ve Scivation Xtendde kullanıyorum.
Gh Max ıda spordan 30 dk önce proteinle birlikte alıyorum bunun bi sakıncası var mıdır?

Hayır yok, GH max bende kullanıyorum ve çok memnunum. 15 dk. önce 4 adet yatmadan önce 4 adet. Ayrıca Xtend'i antrenman esnasında tüketiyorsundur umarım.

Hayır yok, GH max bende kullanıyorum ve çok memnunum. 15 dk. önce 4 adet yatmadan önce 4 adet. Ayrıca Xtend'i antrenman esnasında tüketiyorsundur umarım.
Xtendi antrenman esnasındak kullanıyorum. Gh maxı önce 4 yatmadan önce 2 olarak kullanıyorum ben. Sende mı antrenmandan önce whey proteinle gh maxı birlikte alıyorsun?

Arkadaşlar ebayda 48 dolara var satıcı yüzde yüz olumlu geri dönüş ve yorum almış yani güvenilir yurt dışından alan hiç arkadaş varmı yardımcı olabilir mi bu konuda çünkü türkiyede çok pahalı 2-3 ürün alası mvar..

Arkadaşlar ebayda 48 dolara var satıcı yüzde yüz olumlu geri dönüş ve yorum almış yani güvenilir yurt dışından alan hiç arkadaş varmı yardımcı olabilir mi bu konuda çünkü türkiyede çok pahalı 2-3 ürün alası mvar..

Yurt dışından supplement girişi yasak.gümrükte kalır. Forum da bu konu uzerine bir imza kampanyasi var.

Kampanya | #SporcuyaDestekSupplementlereİzinİstiyoruz Sporcu gıda takviyelerinin(supplement) internet üzerinden yapılan siparişlerde ülkeye girişi doktor raporu veya milli sporcu gözetmeksizin serbest olmalıdır. | Change.org

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
yenı aldım cılek muzunu tat mukemmel nesquıkten bıle guzel daha ılk ıcısım gelısım hakkında da kutu bıtınce yazıcam, kol sıcak 38 suan bakalım bıtınce neolacak (kol agırlıklı calısıyorum)

Beyler, on whey protein ile nitrotech cell tech kreatinim var ama aynı anda nasıl kullanabilirim bilmiyorum. Kreatinin tadını bilmediğim için proteinden bi 10 dakika sonra alırım demiştim de umduğum gibi çıkmadı. antrenmandan sonra hem kreatini hem proteini nasıl alacam cevaplayacak olan varsa lütfen yazsın.

az önce ilk deneyimimi yaşadım..tadını sütle denemek istedim antreman sonrası suyla alacağım fakat o şekilde meraj ettim.
tad fena değil kakaolu sütleri anımsattı biraz bana,gayet içilebilr.
tabi tad çok önemli değil inşallah bana artısı olur

Biraz önce siparişini verdim,çilek muz tadı nasıldır hiç denemedim ancak,proteini alayımda tadı benim için çokta önemli değil açıkçası.Aralıklarla yaklaşık 6 aydır yapıyorum fakat hakkıyla yaptığımı söyleyemiyeceğim.Antrenmandan 30 dk önce-sonra mı kullanmalıyım yoksa sadece antrenman sonrası almam yeterli olur mu ?73 kilo civarıyım.146 gr gibi bir protein ihtiyacım var sanırım.

Back
Yukarı