Pazartesi sipariş verdiğim Optimum Whey ile Ultimate creatine mono bugün elime ulaştı. İlk supplementlerim olmasınında heyecanıyla, Whey'i hemen 400ml su ile karıştırarak içtim. Exstrem sütlü çikolatanın tadı gayet güzel şöyle hayal edin: nesquik'in daha hafif light aromalısı..
-Exstrem sütlü çikolata 71 servis içeriyor ve 200ml su ile karıştırılarak tüketilmesi öneriliyor. İçerisinden 30gr'lık ölçek bulunuyor ve her zaman'ki gibi ölçek en dipte.

-Topraklanma v.b sorun Optimum'da yoktu. Ancak, Creatine'de vardı ama iyice salladıktan sonra pek bir şey kalmadı.
-Kapakta jelatinimsi bir şey vardı, onu yırtıp tozun kapağını açtığınızda Creatine'deki gibi koruma filmi falan yoktu.
Toz 174tl Creatine'de 42tl'ye maal oldu.
Ayrıca alışveriş yaptığım firma, 1 Shaker,2 adet Protein bar,2 adet'de L-Carnitine drink hediye etti.. Buradan adını söylemem doğru olmaz sanırım, özelden isteyen olursa yazabilirim.
Açıkçası, biraz hayal kırıklığına uğradım. En azından tepesine kadar dolu olmasını bekliyordum;
ucuz bir şey değil sonuçta. Bana kalsa tatlı yerine günde 3-4 ölçek içerim, tadını gerçekten beğendim.