Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
walla öncelikle şunu belirtmek isterim ki kesinlikle sponsor ve malum sitede satılan protein tozlarını almayacağım yeter kazık yediğimiz fiyat uygunken de kazık yiyorduk kusura bakmasınlar. 4 5 sene öncesine kadar amerikadan twinlab protein tozu getirttiğimi bilirim 60 liraya. sen bana bunu neden 200 liraya satmaya çalışırsın ? neyin kar amacındasın ? amerikada şu kadar dolar buradan kargo almıyoruz falan mı diyeceksin ? hadi yaa bu kadar insan gerizekalı senin toplu alımlarında ki indirimi bilmiyoruz değil mi ? elinizdeki stoklar patlasın inşallah :))

arkadaşlar benimde elimde ki optimum bitttiğinde faydalı olabilecek protein tozları önerilerine açığım,hocam weider kullanıyor fakat 349 liralara çıkamayacağım için daha makul seviyelerde kaliteli tozlaqrı denemek isterim. özellikle muscletechi merak ediyorum. aman malum siteler duyup "cinlik" yapmaya çalışmasın,yemezler.
dr öz'ün araştırmasını izleyin arkadaşlar optimum ve dynamize içerik olarak üzerinde vaad edilen değerleri tutmuyor analiz yapmışlar kesinlikle üzerindeki değerler yanlış çıktı ve dr öz bu markalardan uzak durun dedi analiz sonucu üzerindeki değerler doğru çıkan tozlar arasında ülkemizde satılanlardan hatırladığım eas %100 whey , muscletech ve sixstarı görmüştüm bence uygun olması açısından eas veya sixstar almayı düşünüyorum

buda linki arkadaşlar
Dr Öz Show - Protein Tozları Zararları | Vidivodo.com

arkadaslar pr..tn. 7 den almistim bnmde optimum gold ilk kutum kapagin alti agzi yapisik jelatinle kapaliydi kırmızi yazili nutrition yaziyordu 2.kutumu siparis verdim kapak holagramli iyi ama agzini acar acmaz jelatin siyah yazili ve yapisik degilde kapagin acilmasiyla olacak is degil o durum aradigimda bu yeni serilerde boyle dedi bana mantiksiZ geldi tam tersi olsa snradan firma agzini yapiskanlasa iyi de neden boyle diyorlar bilmiyorum yoksa site bizi kekliyormu malum su siralar denetim sıkı mal mi getiremiyorlarda boyle bise var acaba

arkadaslar pr..tn. 7 den almistim bnmde optimum gold ilk kutum kapagin alti agzi yapisik jelatinle kapaliydi kırmızi yazili nutrition yaziyordu 2.kutumu siparis verdim kapak holagramli iyi ama agzini acar acmaz jelatin siyah yazili ve yapisik degilde kapagin acilmasiyla olacak is degil o durum aradigimda bu yeni serilerde boyle dedi bana mantiksiZ geldi tam tersi olsa snradan firma agzini yapiskanlasa iyi de neden boyle diyorlar bilmiyorum yoksa site bizi kekliyormu malum su siralar denetim sıkı mal mi getiremiyorlarda boyle bise var acaba

Noktalama işareti kullanmadığınız için hiçbir şey anlaşılmıyor malesef.

Optimum Gold an itibariyle 184 Tl ye cıktı fiyatı bakalım daha neler olacak

Sanırım yeni seriler daha yüksek fiyattan girdi, ama artık gold'un muzlu-çileklisi ve exstrem sütlü çikolata aromalısı bulunabiliniyor.

Bu arada henuz 3. ayında olan birisine whey'in yanına ne önerirsiniz arkadaslar ? Glutamin'mi yoksa kompleks gaspari amino 8000 gibi aminoasitler'mi ? Yada multivitamin'mi ?

Bir sürü ürün mevcut insanın kafası karışıyor o kadar ürün denizi içerisinde.

Sent from my Tapatalk using iPhone.

Tamam duzeltiyorum arkdsim. arkadaslar pr..tn. 7 den almistim optimum gold ilk kutum kapagin alti agzi yapisik jelatinle kapaliydi .kırmızi yazili nutrition yaziyordu. 2.kutumu siparis verdim kapak holagramli iyi ama agzini acar acmaz jelatin siyah yazili ve kapagin acilmasiyla olacak is degil o durum .. aradigimda bu yeni serilerde boyle dedi bana mantiksiZ geldi tam tersi olsa snradan firma agzini yapiskanlasa iyi de neden boyle diyorlar bilmiyorum yoksa site bizi kekliyormu malum su siralar denetim sıkı mal mi getiremiyorlarda boyle bise var acaba
Noktalama işareti kullanmadığınız için hiçbir şey anlaşılmıyor malesef.

Tamam duzeltiyorum arkdsim. arkadaslar pr..tn. 7 den almistim optimum gold ilk kutum kapagin alti agzi yapisik jelatinle kapaliydi .kırmızi yazili nutrition yaziyordu. 2.kutumu siparis verdim kapak holagramli iyi ama agzini acar acmaz jelatin siyah yazili ve kapagin acilmasiyla olacak is degil o durum .. aradigimda bu yeni serilerde boyle dedi bana mantiksiZ geldi tam tersi olsa snradan firma agzini yapiskanlasa iyi de neden boyle diyorlar bilmiyorum yoksa site bizi kekliyormu malum su siralar denetim sıkı mal mi getiremiyorlarda boyle bise var acaba
Yine ayni duzlettm demissin ne fark var.
Neyse o siteden sorun cikacagini sanmiyorum.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

bu işin piri arkadaşlar ben size optimumun gözlemsel özelliklerini yazıyorum orjinal olup olmadıgını siz teyit edin. tozun rengi: kahverengi içinde siyah küçük küçük noktalar var shaker dibinde bazen biriktigi oluyor.bu nedir? karışım:suyla 1ölçegini 300mlsu ile karıstırıyorum karısımında %90 homojen karısıyor topaklanma çok az oluyor.karıstırdıgımda beyaz giri bir tabaka olusuyor.bu sizdede böylemi? içmeden 5 dk beklettigimde 1cm yüksekliginde suyun üstünde kahverengi köpüklenme oluyor .kulagımla shakeri dinledigimde nasıl gazozdan bi ses gelir ya buna benzer bi ses geliyor suyla karısımından olusan kimyasal bir tepkime olmasından galiba sizde böyle mi ? tat: çok az bir şeker tadı geliyor. kokusu: çikolata kokusu tozu iyice kokladıgımda balık dip yemini bilenler varsa onun hafif kokusu gibi dynamatize iso 100 kokladıgımda bu balık dip yemi kokusu daha keskindi bu tozun kalitesinden kaynaklanan bir şeymi ? (arkadaşlar anlattıgım gözlemlerim size komik gelmesin akla yaklaştırmak için böyle bi anlatım yapma ihtiyacı duydum herkese iyi çalışmalar )

arkadaşlar bu fiyatlardan sakın ola netten protein tozuuu almayıııın kendinizi göz göre göre kazıklatmayıııın bakın bende aldım optimum nutrition. optimumu tercih etme sebebimiz neydi ? fiyatının uygun olmasıydı,peki ne oldu yüklendik optimuma BİZLERİ DÜŞÜNMEYEN SADECE CEBİMİZDEKİ PARAYI DÜŞÜNENLER ne yaptı ? dayadılar fiyatları yukarı... şimdi tepki olarak sıra bizde,almayın arkadaşım almayın protein tozsuz olmaz diye bişey yok yıllarca protein tozlarını savundum ama protein tozsuz olmaz demedim.Sen günde kapak içiyosun protein tozunu ? 2 mi içiyosun,ortalama değerden 24*2=48 gramını tozdan sağlıyosun...e güzel arkadaşım 2 tane ton balığını alıp yediğinde ki antremana yanınd götürebiliyosun pratikliğinden dolayı senin protein tozuna ihtiyacın kalır mı ? bakın tekrar diyorum protein tozları bu fiyatlardan alınmaz kesinlikle..ben bu işin ticaretini çok güzel yapmasını da bilirim bu sitede abim amerikada yaşıyor ve bikaç kez protein tozu getirdi,çoğu zamanda gelen arkadaşlarıyla göndertti. buna gerek duymuyorum arkadaşlar,sizden de rica ediyorum protein tozlarına kazık yiyecek kadar paranız varsa 30 a bölün günlük protein ihtiyacınızı başka protein kaynaklarına yöneltin.bırakın bu "ama vücuduuun wheyeee ihtiyacı varrr" ayaklarını. o vücuda wheyi sokmak için önce adam akıllı fiyatlarla karşımıza çıkacaklar.neymiş kur artmışş. bırakın bunları karşınızda kör cahil yok sizlerin. yeteri kadar insan uyutulmakta bu ülkede zaten bizleri de uyutmaya çalışmayın! sizin pazarlama tekniklerinizi yesinler.

Katılıyorum.Kur arttı diye fiyatları doların 2.3 seviyesinde oldugu seviyelere cektiler.Simdi dolar 2.10 oldu ama indirim yapan yok : ) Tabi baktılar "bu fiyata da alan var,nie indirelim ki" mantıgı ile indirim falan yapmadılar.Bizim akıllılar su fiyatlardan almasa su ürünü mecbur düsürecekler fiyatları ama daha yası 14-16 olan cocuklar bile buralarda gelip whey protein ve suplement kombinasyonum diye konular acıp o kadar suplementi daha bu yaslarda alıyorlarsa adamlar da ister 180 e ister 200e satar alamayan maddi durumu iyi olmayan veya akıllı olup bu mallara bu kadar paranın verilmeyecegini bilen adamlara olur.

supplement kürü yapacam ağbey ne alim yasım 15 badiye yeni basladım paramda var D::D:D:D:D[DOUBLEPOST=1400656305][/DOUBLEPOST]şöyle bir şey var sadece 13 15 yasındakiler içinde değil yası ilerlemiş beyni küçüçük kalmıs insanlar içinde söylüorum supplement in ne oldugunu bilmeden nasıl ve ne zaman kullanacağını bilmeden alalaım kullanalım nasılsa ant. yapıoruz gelısırız tozu alalım o hallader mantıgı ile hareket edenler bunlar yuzunden bilinçli kullanıcı için cebe cok büyük zararı oluor burda ne kadar konusulsada yenileri türüyor herzaman

adama bakıosunuz supplement hakkında muhtesem arastırmalar yapıor her ürün için ama iş beslenme ve antrenmana geldiğinde 0 beynınde hiç birşey yok sonrada kalkıp neden pahalı böleleri oldugu sürece pahalaı olmaya devam eder

Son düzenleme:
Pr..tn.7 optımun gold bahseden kişi soru bu arkadaş nokta olan yerde neden bahsediyor olabilir ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

:) bir arkadaş hiç site gezmiyor herhalde ama mantıken noktalama yerleri doldurması lazım ama anlamamış olması çok ilginç

ürün fiyatları çok yüksek, işin kötüsü istediğiniz aroma secenekleri de yok. mesela optimum goldun vanilyalısını seviyorum, arıyorum , ama yıllardır tüm yurtta maalesef yok, yurtdışından kargoya da izin vermiyorlar. çilek, muz ,çikolata başka seçenek yok , başka markalarda da sade whey olarak vanilya seçeneği çok az. hem dünyanın parasını veriyoruz hem de bu 3 aromaya mecburuz. artık suplement kullanmamaya başlıyacağım. bu ürünlerde vergi avantajı sağlamalılar.

Forumda herkes bir ücret versin kendi fabrikamızı acalım nedir maliyeti yani kutu yerine poşete koyarız

Katılıyorum.Kur arttı diye fiyatları doların 2.3 seviyesinde oldugu seviyelere cektiler.Simdi dolar 2.10 oldu ama indirim yapan yok : ) Tabi baktılar "bu fiyata da alan var,nie indirelim ki" mantıgı ile indirim falan yapmadılar.Bizim akıllılar su fiyatlardan almasa su ürünü mecbur düsürecekler fiyatları ama daha yası 14-16 olan cocuklar bile buralarda gelip whey protein ve suplement kombinasyonum diye konular acıp o kadar suplementi daha bu yaslarda alıyorlarsa adamlar da ister 180 e ister 200e satar alamayan maddi durumu iyi olmayan veya akıllı olup bu mallara bu kadar paranın verilmeyecegini bilen adamlara olur.

aynen öyle katılıyorum. arkadaş çoluk çocuk parayı protein tozuna yatırmayı kafasına koyuyorbu adama ne diyeceksin ki? kendi aralarında konuşuyolar okulda yolda sokakta protein tozunu mucize olarak görüyorlar. bilinçli hale gelmek lazım. insanlara belli bir yaşa gelene kadar doğal beslenmenin çok çok üstün olduğunu bilinçlendirmek lazım. belli yaş dediğime bakmayın bu hayat boyu böyle..şimdi kendi özeleştirimi yapıyım keşke diyorum yumurtanın beyazını küçük yaşlarda sevdirselerdi bana inanılmaz bir protein kaynağı inanılmaz derecede de ucuz. 23 yaşındayım yağda yumurtaya bayılırım ama haşlanmış yumurtaya gelince çok zor yiyorum.. bu yüzden yaşça bizden ufak olan arkadaşları uyarmakta aslında insanlığımıza düşen bir görev aslında..

protein tozu kısmına tekrar gelecek olursam ben bu foruma,bu spora,bu sevdaya gönül vermiş herkesten ricam şu ki bu ülkede çok boş şeyler için herkes hergün protesto düzenliyor ve tepkisini bi şekilde ortaya koyuyor.biz değil miydik fransız mallarını protesto eden,israil mallarını eve sokmayan? şimdi bakın arkadaşlar lütfen bi karar alalım ne biliyim bunu burada yada yeni bir başlık altında konuşalım. bu sitelere tepkimizi belli etmek adına hiçbirimiz belli bir süre sipariş vermeyelim. buradan bir tane adam bile benimle birlikte hareket etse benim için mutluluk verici olur. bazen radikal kararlar almak lazım düzene karşı.

Back
Yukarı