kerimonski
Üye
dr öz'ün araştırmasını izleyin arkadaşlar optimum ve dynamize içerik olarak üzerinde vaad edilen değerleri tutmuyor analiz yapmışlar kesinlikle üzerindeki değerler yanlış çıktı ve dr öz bu markalardan uzak durun dedi analiz sonucu üzerindeki değerler doğru çıkan tozlar arasında ülkemizde satılanlardan hatırladığım eas %100 whey , muscletech ve sixstarı görmüştüm bence uygun olması açısından eas veya sixstar almayı düşünüyorumwalla öncelikle şunu belirtmek isterim ki kesinlikle sponsor ve malum sitede satılan protein tozlarını almayacağım yeter kazık yediğimiz fiyat uygunken de kazık yiyorduk kusura bakmasınlar. 4 5 sene öncesine kadar amerikadan twinlab protein tozu getirttiğimi bilirim 60 liraya. sen bana bunu neden 200 liraya satmaya çalışırsın ? neyin kar amacındasın ? amerikada şu kadar dolar buradan kargo almıyoruz falan mı diyeceksin ? hadi yaa bu kadar insan gerizekalı senin toplu alımlarında ki indirimi bilmiyoruz değil mi ? elinizdeki stoklar patlasın inşallah)
arkadaşlar benimde elimde ki optimum bitttiğinde faydalı olabilecek protein tozları önerilerine açığım,hocam weider kullanıyor fakat 349 liralara çıkamayacağım için daha makul seviyelerde kaliteli tozlaqrı denemek isterim. özellikle muscletechi merak ediyorum. aman malum siteler duyup "cinlik" yapmaya çalışmasın,yemezler.
buda linki arkadaşlar
Dr Öz Show - Protein Tozları Zararları | Vidivodo.com