Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Beyler 3 ay ev 1 ayda salon gecmisim var 5. aya giriyorum ve bu ayın ortalarında bu ürüne baslamayı düsünüyorum. Ektomorf 72 kiloyum ( 62 ile basladım ) Ne tavsiye edersiniz ?

Bende bu urunden almayi dusunuyorum da supplementlrr.comdan almayi planliyorum fakat bu topaklanma felan kafam karisti protein tozlarini satan magazalara nerdrn ulasabilirim istanbul da

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çabuk dağılıyor karışma sorunuda yok ama 200ml suda 1 ölçeği karıştırınca aroma tadı 0 su içiyormuşsunuz hissi veriyor[DOUBLEPOST=1392890330][/DOUBLEPOST]İlk defa optimum aldım ve başıma bu geldi, şansa bak ya.

İnş. içerik, etki bakımından birşey yoktur yoksa giden 175tl + boşa kullanmış olucam

Ben yeni gelen seriden g-n-c den aldım sorun yok. tadı hafif, ben 300 ml light süt ile kullanıyorum bana göre yeterli tadı, belki de fazla yoğun sevmediğim için hoşuma gidiyor. Örnek olarak yeni nitrotech performance series ile karşılaştırırsak goldy whey biraz daha hafif denebilir ancak eski seri hardcore ile arasında muazzam yoğunluk ve tat farkı var.
bu arada ürünü supplementler.com getirmiyor distribütörü ayrı bir firma dolayısı ile birçok sitede satılan aslında aynı ürün...

arkadaşlar bende ürünü bugun aldım hatta 1 saat once yanındada anımal pak aldım karışma sorunu yok fakat mertkln nın dedıgı gıbı aroma tadı sıfır umarım içerik performansı da aynı etkiyi vermez yoksa bizim 170 tl de bosa gıtmez inşallah bu arada ben urunu bayrampaşada bi magazadan aldım arkadaş bir proteın tozu karışımı ikram etti çilekli kıvamıda sanki sütle karıştırılmiş gibiydi ve tam mılksahk gibiydi çok beğendım sordum ne bu marka olımp whey proteınmiş şuan onu almadığıma pişmanım

Topaklanma hoş durmuyor... Bendeki kum gibi incecik taneli... Bu supplement olayındaki en önemli konulardan biri de saklama koşulları ve seri anladığım kadarıyla... şans işi biraz... güvenilir yerden alışveriş yaparak şansımızı arttırabiliriz diye düşünüyorum...

Çabuk dağılıyor karışma sorunuda yok ama 200ml suda 1 ölçeği karıştırınca aroma tadı 0 su içiyormuşsunuz hissi veriyor[DOUBLEPOST=1392890330][/DOUBLEPOST]İlk defa optimum aldım ve başıma bu geldi, şansa bak ya.

İnş. içerik, etki bakımından birşey yoktur yoksa giden 175tl + boşa kullanmış olucam
optimum zaten çok şekerli ve aromalı değildir.çok hafif bi çikolata tadı gelir. Ben geçen yaz kullandım o şekildeydi.

Beyler optimum gold whey bugun bana ulastı sanki topaklanma var bi de kokusuyla tadı cok hafif. Daha once bsn syntha 6 kullandım o cok daha agırdi. Bu normal mi

Hocam etkisi nasil bende almayi dusunuyorum da son yorumlari gorunce kafam karisti

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu topaklanma olayına yetkililer ne diyor acaba?
bir açıklama gelmesi iyi olurdu

Back
Yukarı