okan90
Üye
Yuh ya bizim şansımızamı oldu bu şimdi supplementler.com dan sipariş ettim ürün içeriğimi değiştirdi ne oldu acaba
Bende suplementlerden aldım, dediğin gibi hiç çikolata tadı yok paket içeriğinde de topaklanma var sanki nem görmüş gibi?
Yuh ya bizim şansımızamı oldu bu şimdi supplementler.com dan sipariş ettim ürün içeriğimi değiştirdi ne oldu acaba
bayrampaşada var bitane belediyenin 300 m ilersinde sen nerde oturuyosun ki alışveriş merkezlerinin coğunda da var
optimum zaten çok şekerli ve aromalı değildir.çok hafif bi çikolata tadı gelir. Ben geçen yaz kullandım o şekildeydi.Çabuk dağılıyor karışma sorunuda yok ama 200ml suda 1 ölçeği karıştırınca aroma tadı 0 su içiyormuşsunuz hissi veriyor[DOUBLEPOST=1392890330][/DOUBLEPOST]İlk defa optimum aldım ve başıma bu geldi, şansa bak ya.
İnş. içerik, etki bakımından birşey yoktur yoksa giden 175tl + boşa kullanmış olucam
Beyler optimum gold whey bugun bana ulastı sanki topaklanma var bi de kokusuyla tadı cok hafif. Daha once bsn syntha 6 kullandım o cok daha agırdi. Bu normal mi