Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bu ürünü daha yeni bitirdim ve oldukça iyi bi sonuç aldım. Eğer protein tozu alacaksanız önereceğim supplementlerin başında gelir.

Extreme Milk Chcolate neden GNC lerde yok Birde ****** artık fistribütörü değil yazmış biri Optimum bundan eminmisiniz çünkü GNC den birşey almak istemiyorum 7/24 100 de 25 indirim reklamı yapıyorlar oysako fiyatlar hep aynı ve ******dan yüksek

Birde Double Rich Chocolate ve Extreme Milk Chocolate bu 2 sini de deneyen Tad olarak bilgilerini paylaşanlar olursa sevinirim

Extreme Milk Chcolate neden GNC lerde yok Birde ****** artık fistribütörü değil yazmış biri Optimum bundan eminmisiniz çünkü GNC den birşey almak istemiyorum 7/24 100 de 25 indirim reklamı yapıyorlar oysako fiyatlar hep aynı ve ******dan yüksek

Birde Double Rich Chocolate ve Extreme Milk Chocolate bu 2 sini de deneyen Tad olarak bilgilerini paylaşanlar olursa sevinirim

Tad olarak en iyisi extreme milk chocolate dir. süper ötesi bir tadı var double rich chocolate bol su ile içimi hafif ve milk chocolate den iyi denemez

Ayrıca ON ürünlerinden türkiyeye bir tek Glutamine,Whey,Mass,AMINO Geliyor gerisi eski tarihli dikkat etmek lazım

Optimumuda GNC den almak daha mantıklı yada sport angels dan almakda yarar var

ben ******dan aldım bi sorun yok ayrıca distribütörü tabiki.. tad olarak double cho. çok hafif aynı şekilde extreme milk cho. da ama tavsiyem şu an extreme milk cho. alman çünkü ürün amerika kaynaklı diğer ürünler gibi ingiltere veya başka bi yerden ithal edilmemiş..

Arkadaslar normalde ******dan alıyodum bu ay gncden aldım kargo beklemeyim diye sütle karıstırdıgımda %100 tad farkı var bakın o kadar söylüyorum cıkolata tadı yok resmen ayrıca vucudumda gerileme oldu 2 haftadır kullanıyorum gnc nin optimumunu cok pişmanım .

Sağolsun buradaki arkadaşlarımızın tavsiyesiylede Extreme Milk Chocolate almayı düşünüyorum
Fakat GNC yi aradım Extreme yi Türkiye ye getirmiyorlarmış. ******un haricinde hangi Sağlam firmalar var Arkadaşlar sizce Bu Optimumu sahte satmayacak?

Şuanda Hardline %100 whey kullanıyorum bitimine az kaldı, sizce ona mı devam etsem yoksa bu proteini mi alsam? Hardline dan memnunum orta halli bi faydasını gördüm. Ama öyle çok ta iyi diyemeyeceğim.

Şuanda Hardline %100 whey kullanıyorum bitimine az kaldı, sizce ona mı devam etsem yoksa bu proteini mi alsam? Hardline dan memnunum orta halli bi faydasını gördüm. Ama öyle çok ta iyi diyemeyeceğim.

Optimum daha iyi ama fiyatları hardline'a göre pahalı.

Sağolsun buradaki arkadaşlarımızın tavsiyesiylede Extreme Milk Chocolate almayı düşünüyorum
Fakat GNC yi aradım Extreme yi Türkiye ye getirmiyorlarmış. ******un haricinde hangi Sağlam firmalar var Arkadaşlar sizce Bu Optimumu sahte satmayacak?

sport angels denen yere bakabilirsin. yada gittigidiyor sanalpazar gibi yerlerede bakmanı öneririm ucuza ordanda bulabilirsin

siparişi verdim bugun gelicek 175 liraya aldım + yanında creatin hediyeli bakıcaz nasılmış :) 1438 kişi yanılıyo olamaz degil mi :D

optimum'un bir çok ürünü çok iyi ancak creatin'i creapure denmesine rağmen nedense diğer kullandğım creatinlre göre vasat.

gerçi 1 kere alıyosun 1 yıl gidiyo çay kaşığıyla gitmiyo malum :D

Pro7 den alabilirsin ben bakırköy şubesinden alıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım

boy 1.83 kilo 83 sizce kullanmam gerekirmi

ayrıca göbek maalesef var ve belimde oldukça kalın ne yapmak gerek haftada 4 gün çalısma ve calısmadan sonra 20 dk kardio düşünüyorum nasıl olur

boy 1.83 kilo 83 sizce kullanmam gerekirmi

ayrıca göbek maalesef var ve belimde oldukça kalın ne yapmak gerek haftada 4 gün çalısma ve calısmadan sonra 20 dk kardio düşünüyorum nasıl olur

Yeni basladaiysaniz protein tozu vs gerek yok. Yemenize dikkat edin, yeterli proteini yemeklerden alabilirsiniz.

Yeni basladaiysaniz protein tozu vs gerek yok. Yemenize dikkat edin, yeterli proteini yemeklerden alabilirsiniz.

Bnm protein tozum var yeni aldım Hardline whey 3matrıx 2,300gr kaslarımn hızlı büyümesi gelişmesi için ben spordan önce ve sonra 1 ölçek alıyorum süt ile ve 1 gün ara ile yapıyorum sporu peki yapmadığım günlerde almalımıyım sabah ve yatmadan önce ? ve 5 ölçek aldım toplam daha tozdan kaçıncı ölçekte bnm vucudumda şişme yapar geliştirdiğini belli eder içinde creatin mevcut çünki ?

Bnm protein tozum var yeni aldım Hardline whey 3matrıx 2,300gr kaslarımn hızlı büyümesi gelişmesi için ben spordan önce ve sonra 1 ölçek alıyorum süt ile ve 1 gün ara ile yapıyorum sporu peki yapmadığım günlerde almalımıyım sabah ve yatmadan önce ? ve 5 ölçek aldım toplam daha tozdan kaçıncı ölçekte bnm vucudumda şişme yapar geliştirdiğini belli eder içinde creatin mevcut çünki ?

Ben 4 aydır yapıyorum, başlayalı 2 ay olduktan sonra ben de aynı protein tozunu kullanmaya başladım. Spor yapmadığım günlerde yarım ölcek alıyorum sadece. Görünen ya da hissedilen bi zararı olmadı.

Dün aldım bu protein tozunu bakalım etkisi nasıl olacak merak ediyorum. Kullananların çoğu memnun kalmış. Umarım bende olumlu sonuçlar elde ederim.

Back
Yukarı