Peki kaslarında şişme gibi bir faydası oldumu ?
Merhabalar, bu ürünü optimum creatin ile almak istiyorum ama kullanım konusunda karar veremedim, antreman günlerinde 1 ölçek sabah süt ile antremandan önce 1 ölçek whey ile 5 gr creatin su ile karışımının yarısını yarım saat önce yarısınıda antremandan sonra almak mantıklı gibi geldi, yoksa direk creatinle beraber antremandan sonramı almalıyım?
Protein tozunu sabah aç karna yada antreman önceside almasssın hiç bir işe yaramaz Antreman sonrası alman diyorlar Spor hocaları
Lütfen bu konuda bana tam olarak Bilgi verebilen biri çıkabilirmi acaba ? Sadece antreman sonrası almak istiyorum hiçmi yararı olmaz ya Çok ta ağır profosyonel yapmıyorum bu işi.
Takma bu kadar kafana istedigin zaman al, pozitif azot dengesinde kaldigin surece ne zaman aldigin cok da onemli degil.
Dediğini araştırdım fakat tam anlayamadım Az biraz açıklayıcı bilgi verebilirmisin acaba ?
bu ürünü hala bulabilen var mı?
gncden alıcam ama stokta yok gözüküyor.
Resmi Türkiye distribütöründe mevcut.
Daha önce hem Double Chocolate ve Extreme Milk Chocolate'ın ikisini de denemiş olan var mı ?
orada var fakat geçenler gnc mağazasına gidip sorduğumda artık biz aldık distürbitörlüğü bizden başka bi yerden almamanızı tavsiye ederiz falan dediler ve bu aralar çok söylenti oldu gold wheylerin bir çoğunun sahte yada dubai üretimli olabileceği ondan korkarak gncden almayı düşünüyorum.