Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Mrb arkadaslar bende Hydrowhey mi alsam bu mu alsam kararsızım performans olarak hangsi daha etkli kullanan arkadslar yorumlayabilrlermi hydrowhey definasyon için diyorlar dogrumu ?

Peki kaslarında şişme gibi bir faydası oldumu ?

Şişme derken?
Bunlar besin takviyeleri dostum. Şişirme için kullanmıyorum ki öyle de kullanan yotur. Günümüz besinlerinden alamadığım proteini bu yolla almaya çalışıyorum sadece.

Şişmeyle kastettiğin kasların büyüdü mü sanırım. Evet. En çok ta göğüs kasımda gelişme var. Başladığımda Göğüslerim vücutla hemen hemen aynı düzlükteydi şimdi ciddi anlamda elle tutulur oldular. Sonra kollar da çok iyi gelişme var. Bacaklar da iyi.
Ama bunlar sadece proteinle olacak iş değil. Düzenli çalışıp, iyi ve dengeli beslenmeyle sabır sonucunda oluşabişiyorlar.

Merhabalar, bu ürünü optimum creatin ile almak istiyorum ama kullanım konusunda karar veremedim, antreman günlerinde 1 ölçek sabah süt ile antremandan önce 1 ölçek whey ile 5 gr creatin su ile karışımının yarısını yarım saat önce yarısınıda antremandan sonra almak mantıklı gibi geldi, yoksa direk creatinle beraber antremandan sonramı almalıyım?

Merhabalar, bu ürünü optimum creatin ile almak istiyorum ama kullanım konusunda karar veremedim, antreman günlerinde 1 ölçek sabah süt ile antremandan önce 1 ölçek whey ile 5 gr creatin su ile karışımının yarısını yarım saat önce yarısınıda antremandan sonra almak mantıklı gibi geldi, yoksa direk creatinle beraber antremandan sonramı almalıyım?

Sabah uyanınca ve antreman sonrası almak çok daha mantıklı olur.Diğer zamanlarda doğal protein alın.

Ben P90x e başladım. 14 gün oldu. Hangi protein tozunu önerirsiniz? Forumda dolaştım biraz sanırım en çok bu övülmüş. Kullanıcı yorumlarına bakınca ve anket sonuclarına bu kaliteli gibi duruyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Protein tozunu sabah aç karna yada antreman önceside almasssın hiç bir işe yaramaz Antreman sonrası alman diyorlar Spor hocaları

Lütfen bu konuda bana tam olarak Bilgi verebilen biri çıkabilirmi acaba ? Sadece antreman sonrası almak istiyorum hiçmi yararı olmaz ya Çok ta ağır profosyonel yapmıyorum bu işi.

Protein tozunu sabah aç karna yada antreman önceside almasssın hiç bir işe yaramaz Antreman sonrası alman diyorlar Spor hocaları

Lütfen bu konuda bana tam olarak Bilgi verebilen biri çıkabilirmi acaba ? Sadece antreman sonrası almak istiyorum hiçmi yararı olmaz ya Çok ta ağır profosyonel yapmıyorum bu işi.

Takma bu kadar kafana istedigin zaman al, pozitif azot dengesinde kaldigin surece ne zaman aldigin cok da onemli degil.

Resmi Türkiye distribütöründe mevcut.

Daha önce hem Double Chocolate ve Extreme Milk Chocolate'ın ikisini de denemiş olan var mı ?

orada var fakat geçenler gnc mağazasına gidip sorduğumda artık biz aldık distürbitörlüğü bizden başka bi yerden almamanızı tavsiye ederiz falan dediler ve bu aralar çok söylenti oldu gold wheylerin bir çoğunun sahte yada dubai üretimli olabileceği ondan korkarak gncden almayı düşünüyorum.

orada var fakat geçenler gnc mağazasına gidip sorduğumda artık biz aldık distürbitörlüğü bizden başka bi yerden almamanızı tavsiye ederiz falan dediler ve bu aralar çok söylenti oldu gold wheylerin bir çoğunun sahte yada dubai üretimli olabileceği ondan korkarak gncden almayı düşünüyorum.

Ben bir süredir söylediğim yerden alışveriş yapıyorum,memnunum açıkçası ama son aldığım wheyin kutusu daha küçüktü ve eskiden kullandığım wheylere göre yoğunluk bakımından daha hafifti (Shaker'ın eklentisini takmayı unutmama rağmen hiç topaklanma olmadan karıştı,eskiden unuttuğumda topaklanma olurdu).Tekrar GNC'ye gittiğinizde "Başka yerden almayınız" tavsiyesini detaylı sorabilirseniz iyi olur.

GNC deki whey kutularının 2-3 tanesine baktım ECK ilaç yazıyor.GNC adına getiriyor olmalı yüksek ihtimal yeni kutuyu alacagım ECK yazanları alın onlarda sıkıntı yok şuandada kullanıyorum :)

Yukarıdaki mesajlarda söylediğim konudan sonra biraz araştırma yaptım.Aşağıdaki bilgilere ulaştım.Sizlerle de paylaşmak istedim.

******'nın hakkındaki iddialarla ilgili yaptığı ve siteden "Duyuru" şeklinde belirttiği açıklamalar (Kutuların üzerindeki bazı kısımların etiketle kapanmasına,hangi ürünlerin hangi ülkelerden ithal edildiklerine ve bir çok başka konuya değinilmiş),(Protein ve 7 arasına boşluk koydum sansür yememek adına,forum kurallarını okudum,bilgilendirme amacı olduğunu düşündüğüm için link veriyorum) : http://www.p r o t e i n 7.com/news/news2012/duyuru/duyuru.php

Bu yazıyı okuduktan sonra,açıklamanın içerisinde de verilen linke bakarak,Optimum'un dünya çapındaki distribütör listesine baktım.Açıklamada iddia edildiği gibi "Türkiye için tek yetkili distribütör" olmadıklarını gördüm.Zira listede ******'nın yanında GNC'nin de ismi bulunuyor,hatta GNC'nin altında "Official Retailer" (Resmi Distribütör) yazısı var.

http://www.optimumnutrition.com/retailers.php

Bu sebeple ******'ya bir mail hazırlayıp,aklımdaki soruları ve yukarıdaki çelişkiyi soracağım.Cevap gelmesi halinde buradan tekrar bilgilendirme yaparım.

uzun zamandır optimum kullanıcısıyım şimdi bende sitelerindeki açıklamayı okudum iyi yazmış adamlar.. lethe552 kardeş "Official Retailer" (Resmi Distribütör) demişsinde bunu nasıl bir ingilizceyle söyledin anlamadım :) :) "Official Retailer" Resmi Perakandeci demektir.Bu da bizim dilde resmi bayi anlamınd****i bildiğim kadarıyla GNC zaten usa da optimumun resmi satış bayisi.

Back
Yukarı