Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
P.....7 den alınan kutularla g.c nin kutuları, kapak altında ki güvenlik folyoları farklı. Birini açmak için çaba göstermeniz gerekiyor diğeri utanmasa kapaksız gelecek. p...7 nin ürünlerinden sadece extreme milk ch. ABD den ithal bunu daha önce firmanın bir çalışanı forumlarda belitmişti geri kalanların bulgar üretimi olduğunu yine bir çalışanından öğrendik peki ABD de satılan ürünlerin nerede üretildiğini hiç araştırdınız mı? çoğu yabancı sitede ve forumda İngiltere deniyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:48 ----------

Ayrıca neden g.n.c. nin ürünlerinde menşei İngiltere yazıyorda P....7 nin ürünlerinde nereden geldiği ya da menşei yazmıyor. Menşei demek anavatanı demek , etiketlemede bazı zorunluluklar varsa iki firma için de geçerli olmalı diye düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:01 ----------

Optimum'um kendi sitesinde gösterilen %100 Whey Gold Standart kutusuyla G.N.C de satılan kutu aynı tipte aralarında bir fark yok.

benim kutunun üstünde Menşei İngiltere diye belirtiliyor ayrıca zaten belirtmek zorunlu yazmama gibi bir lüksleri yok

ayrıca bir çalışanı söylemiş demek ne demek nerde demiş ne demiş bunu bize bi açıklayın

GNC den alınan kutuların üzerinde gene ingiltere yazıyor. Hatta optimumu benim başka bir kutudada ECK İLAÇ DOĞAL BESLENME ÜRN.VİT.KOZM. EVCİL HAY.ÜRN.PAZ VE TİC.LTD.ŞTİ yazıyor GNC ürünlerinede bakarsanız buradan geliyor P7 artık ithal etmiyor sanırım çünkü onlardan aldıgınız ürünların bazılarıda ECK ilaç tan bazılarıda kendi ithalatları STOK eritmekle meşguller parti numaralarına bakarsanız anlarsınız...

Son düzenleme:
Urun bugun elıme ulaştı kokusu çok guzel yanında ayrıyeten fazladan çıkolataydı tatlandırıcı falan hedıye gondermısler proteın double rich chocolate olanından ve çok guzel kokuyor :D
urunun etkısını burada ılerleyen zamanlarda yazarım

ben hydrosunu kullandım cok memnunum başarılı ürün şuanda bitmek üzere gold standarttı alıp kullancak ama piyasada bu ürün var hepsiburda.comda bunun rich duble diye aynı fiyatta satılan benim magzada bulamadıgım bi ürün daha var arasındaki fark nedir ?

ben hydrosunu kullandım cok memnunum başarılı ürün şuanda bitmek üzere gold standarttı alıp kullancak ama piyasada bu ürün var hepsiburda.comda bunun rich duble diye aynı fiyatta satılan benim magzada bulamadıgım bi ürün daha var arasındaki fark nedir ?

cevap yazmak için anlamaya çalıştım 4 kez okudum pek anlamadım tam olarak sormak istediğin nedir hydrosu ile gold standart arasındaki fark mı ?

cevap yazmak için anlamaya çalıştım 4 kez okudum pek anlamadım tam olarak sormak istediğin nedir hydrosu ile gold standart arasındaki fark mı ?
hydro ile goldun arasındaki farkı biliyorum.
oprımum whey gold standarttın hepsiburda linkini koycaktımda koydurtmadı hepsiburda sitesinde 2 tane optımum whey var arasındaki farkı nedir

biri
Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Double Rich

digeride
Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Extreme Milk Chocolate

Son düzenleme:
oprımum whey gold standarttın hepsiburda linkini koycaktımda koydurtmadı hepsiburda sitesinde 2 tane optımum whey var arasındaki farkı nedir

biri

digeride

Aroması dışında fark yok...

biri

digeride

5 10 lira fark var aralarında extreme daha pahalı ama pişman olmamak istiyorsan extreme al tadı mütiş

bench_O
GNC'den Optimum Nutrition ON Gold Standard 100% Whey Double Rich Choc. 5lbs siparişi vermiştim, az evvel geldi ama bir sorun var gibi. Kapağın altındaki bantta büyük bir çizik var. Sorun olur mu? Niçin olmuş olabilir bu çizik?

kargoda olmuştur adamlar koliyi yerden yere vurdukları için olmuştur sorun yok kullan

resim boyutlarını 800 600 ayarlasaydında rahatcana gorebılseydık keske :D

GNC müşteri hizmetleriyle iletişime geçip, ürünü iade ettim. Bugün yenisini gönderdiler, yarın elime ulaşır herhalde. Size sormak istediğim bu ürünü nasıl kullanacağım? 30-40 gr protein tozu ile 350-400 ml süt yeterli olur mu? Bir de ölçek işini nasıl ayarlayabilirim? 2 yemek kaşığına filan mı denk geliyor acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

GNC müşteri hizmetleriyle iletişime geçip, ürünü iade ettim. Bugün yenisini gönderdiler, yarın elime ulaşır herhalde. Size sormak istediğim bu ürünü nasıl kullanacağım? 30-40 gr protein tozu ile 350-400 ml süt yeterli olur mu? Bir de ölçek işini nasıl ayarlayabilirim? 2 yemek kaşığına filan mı denk geliyor acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kutunun içinden 32 gramlık ölçek çıkacak

bende yenı aldım bu urunu ılk defa proteın kullanıyorum içinde ölçek var zaten
kutunun ustundede 1 ölçek 1 bardak su bardagı mıktarındakı suyla karıstırın tarzında bırsey yazıyor
spordan hemen sonra kullanacaksan suyka karıstır kana cabuk karısması için
gece yatarkende kullanacaksan ozaman sütle karıstır

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:11 ----------

Katılıyorum bu arada fotoğrafın çok tahrik edici .d

fotoğraf gerçekten tahrık edıcı hatunla tanışmak isterdım bende :D

arkadaslar bu double rıch ı spordan sonra suyla ıcınce zamanla tadı daha kotu gellmeye basladı gıbı
su yerıne sutde spordan sonra olmaz kana hızlı karısması ıcın
acaba varmı bır onerınız tadını nasıl guzel yapabılırım rahat ıcım için ?

arkadaslar bu double rıch ı spordan sonra suyla ıcınce zamanla tadı daha kotu gellmeye basladı gıbı

Daha az su katarak daha iyi tad alabilirsiniz 150 ml yada 200 ml

Ayrıca

artık ****** getirmiyor sanırım ankarada optimum satan nereye gitsem hep ithalatcı ECK İLAÇ DOĞAL BESLENME ÜRN.VİT.KOZM. EVCİL HAY.ÜRN.PAZ VE TİC.LTD.ŞTİ ****** yok gibi bazı şüphesi olan arkadaş vardı şüphesi olmasın diye söylüyorum...

Normal bir olay ben extreme milk kullanıyorum ilk günkü tadı yok.Çünkü kutuyu açınca hava alıyor bayatlamaya başlıyor

Back
Yukarı