P.....7 den alınan kutularla g.c nin kutuları, kapak altında ki güvenlik folyoları farklı. Birini açmak için çaba göstermeniz gerekiyor diğeri utanmasa kapaksız gelecek. p...7 nin ürünlerinden sadece extreme milk ch. ABD den ithal bunu daha önce firmanın bir çalışanı forumlarda belitmişti geri kalanların bulgar üretimi olduğunu yine bir çalışanından öğrendik peki ABD de satılan ürünlerin nerede üretildiğini hiç araştırdınız mı? çoğu yabancı sitede ve forumda İngiltere deniyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:48 ----------
Ayrıca neden g.n.c. nin ürünlerinde menşei İngiltere yazıyorda P....7 nin ürünlerinde nereden geldiği ya da menşei yazmıyor. Menşei demek anavatanı demek , etiketlemede bazı zorunluluklar varsa iki firma için de geçerli olmalı diye düşünüyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:01 ----------
Optimum'um kendi sitesinde gösterilen %100 Whey Gold Standart kutusuyla G.N.C de satılan kutu aynı tipte aralarında bir fark yok.
benim kutunun üstünde Menşei İngiltere diye belirtiliyor ayrıca zaten belirtmek zorunlu yazmama gibi bir lüksleri yok
ayrıca bir çalışanı söylemiş demek ne demek nerde demiş ne demiş bunu bize bi açıklayın
GNC den alınan kutuların üzerinde gene ingiltere yazıyor. Hatta optimumu benim başka bir kutudada ECK İLAÇ DOĞAL BESLENME ÜRN.VİT.KOZM. EVCİL HAY.ÜRN.PAZ VE TİC.LTD.ŞTİ yazıyor GNC ürünlerinede bakarsanız buradan geliyor P7 artık ithal etmiyor sanırım çünkü onlardan aldıgınız ürünların bazılarıda ECK ilaç tan bazılarıda kendi ithalatları STOK eritmekle meşguller parti numaralarına bakarsanız anlarsınız...
Son düzenleme: