Extreme Milk Chcolate neden GNC lerde yok Birde ****** artık fistribütörü değil yazmış biri Optimum bundan eminmisiniz çünkü GNC den birşey almak istemiyorum 7/24 100 de 25 indirim reklamı yapıyorlar oysako fiyatlar hep aynı ve ******dan yüksek
Birde Double Rich Chocolate ve Extreme Milk Chocolate bu 2 sini de deneyen Tad olarak bilgilerini paylaşanlar olursa sevinirim
Extreme Milk Chcolate neden GNC lerde yok Birde ****** artık fistribütörü değil yazmış biri Optimum bundan eminmisiniz çünkü GNC den birşey almak istemiyorum 7/24 100 de 25 indirim reklamı yapıyorlar oysako fiyatlar hep aynı ve ******dan yüksek
Birde Double Rich Chocolate ve Extreme Milk Chocolate bu 2 sini de deneyen Tad olarak bilgilerini paylaşanlar olursa sevinirim
Şuanda Hardline %100 whey kullanıyorum bitimine az kaldı, sizce ona mı devam etsem yoksa bu proteini mi alsam? Hardline dan memnunum orta halli bi faydasını gördüm. Ama öyle çok ta iyi diyemeyeceğim.
Şuanda Hardline %100 whey kullanıyorum bitimine az kaldı, sizce ona mı devam etsem yoksa bu proteini mi alsam? Hardline dan memnunum orta halli bi faydasını gördüm. Ama öyle çok ta iyi diyemeyeceğim.
Sağolsun buradaki arkadaşlarımızın tavsiyesiylede Extreme Milk Chocolate almayı düşünüyorum
Fakat GNC yi aradım Extreme yi Türkiye ye getirmiyorlarmış. ******un haricinde hangi Sağlam firmalar var Arkadaşlar sizce Bu Optimumu sahte satmayacak?
Sağolsun buradaki arkadaşlarımızın tavsiyesiylede Extreme Milk Chocolate almayı düşünüyorum
Fakat GNC yi aradım Extreme yi Türkiye ye getirmiyorlarmış. ******un haricinde hangi Sağlam firmalar var Arkadaşlar sizce Bu Optimumu sahte satmayacak?
boy 1.83 kilo 83 sizce kullanmam gerekirmi
ayrıca göbek maalesef var ve belimde oldukça kalın ne yapmak gerek haftada 4 gün çalısma ve calısmadan sonra 20 dk kardio düşünüyorum nasıl olur
Yeni basladaiysaniz protein tozu vs gerek yok. Yemenize dikkat edin, yeterli proteini yemeklerden alabilirsiniz.
Bnm protein tozum var yeni aldım Hardline whey 3matrıx 2,300gr kaslarımn hızlı büyümesi gelişmesi için ben spordan önce ve sonra 1 ölçek alıyorum süt ile ve 1 gün ara ile yapıyorum sporu peki yapmadığım günlerde almalımıyım sabah ve yatmadan önce ? ve 5 ölçek aldım toplam daha tozdan kaçıncı ölçekte bnm vucudumda şişme yapar geliştirdiğini belli eder içinde creatin mevcut çünki ?
Peki kaslarında şişme gibi bir faydası oldumu ?Ben 4 aydır yapıyorum, başlayalı 2 ay olduktan sonra ben de aynı protein tozunu kullanmaya başladım. Spor yapmadığım günlerde yarım ölcek alıyorum sadece. Görünen ya da hissedilen bi zararı olmadı.
Peki kaslarında şişme gibi bir faydası oldumu ?