Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Daha önce de sordum ancak cevap alamadım beyler 1-2 ay önce Ankara'da amerikan pasajından bu ürünü aldım dükkanın ismi Vitamin Dünyası'ydı daha önce oradan alışverş yapan var mı? Sizce güvenilir mi?Orada sporun hakkını vermiş birisi vardı bana yardımcı olmuştu biraz.

Aldığın yer fatura verdi mi, vermediyse kutunun üzerinde ithalatçı firmanın telefonu var, orayı ararsın, aldığın firmanın bayi olup olmadığını sorarsın, bence ilgilenirler, çünkü tekel onlar, başka kanalla ülkeye mal girişini istemezler. Sahtelikten şüphelenirsen, numune gönder. Nihayeten bu işler artık kolayca olmuyor.

Sahtelik bence bizim yerli mallarda olur. Üstünde yazılı değerler içerisinde çıkmayabilir. Bunu kontrol edecek mekanizma da yok. Bizim yerli üreticilere ne kadar güvenilir, memlekette çabucak zengin olmak isteyen adam çok olunca.

Ürünün üzerinde zaten bazı yerlerde bantlar vardı ama bu zaten bakanlık nedeniyle olan bir şeymiş.Ürünün arka tarafında ithalatçı firma ile ilgili bazı bilgiler yazıyordu ama pek umursamamıştım yırtıp atmıştım.Aslında sahte olacağını pek sanmıyorum ama işte yinede %100 emin de olamıyorum. 160 liraya almıştım.

5.15 Lbs'lisi amazon'da 52,99$'a satılıyor gümrük altı bir fiyat ama tek kötülüğü airmail kargoyu seçerseniz siparişinizden tam 1 ay sonra elinize geçiyor ayrıca gümrük olaylarında kargo ücreti hesaplanmıyor bilginiz olsun

arkadaşlar GNC den optimum aldım. kullanmaya başladım. 200 ml suya 1 ölçek atıyorum fakat kıvamında bii koyulaşma olmuyor tadı hiç yok. ben anlamadım bu işi. aynı zamanda nitro tech kullanıyorum 250 ml suya 1 ölcek atıyorum hem suyun kıvamı koyulaşıyor hemde tadı harika. acaba ürünle ilgili birşey mi var?

arkadaşlar GNC den optimum aldım. kullanmaya başladım. 200 ml suya 1 ölçek atıyorum fakat kıvamında bii koyulaşma olmuyor tadı hiç yok. ben anlamadım bu işi. aynı zamanda nitro tech kullanıyorum 250 ml suya 1 ölcek atıyorum hem suyun kıvamı koyulaşıyor hemde tadı harika. acaba ürünle ilgili birşey mi var?

200-250 ml su 1 ölçek whey için ideal miktar aslında, bu miktar tadının kaçmasını engeller, bu yuzden optimum deger olarak alınır. Anlattıklarına göre, kıvam koyulaşması her ikisinde de var normal olarak ama ortak olmayan sorun tadının olmaması demişsin. Burda ya senin tat anlayısınla farklı birşey kastetiyorsun ya da nitrotechin tadı biraz daha yogun oldugundan optimum'la kıyaslayınca, optimumun tat yogunlugu biraz daha geride kalıyor gibi gelebilir sana.

Merhaba arkadaşlar bu ürünü hangi amino ile kombin etmem size verimli olur ?
Mesela bsn amino x ile kombin edebilirmiyiz ?

Kombine edebilirsin(örn: ON Whey). Bu ürün protein kombinasyonlarına recovery seviyesini maksimize etmek için kullanılıyor, bu yuzden beslenme planının yeterli derecede protein ve karbonhidrat bakımından zengin olması gerekiyor.

Bir de bu ürün kısa süreli kullanılmamalı tam etki için. Bana kalırsa aralıksız 3-4 ay kullanılmalı en iyi sonucu görmek için.

Kombine nasıl edebilirim ? bsn amino ve on kreatin ile birlikte aldım . Bana biraz ağır geldi. Bende idman öncesi bsn amino x ve on creatinı kombine ettim . İdman sonrası da on whey ile on creatin kombini şeklinde yaptım. Whey ile bsn amino x tadı ( yesıl elmalı ) karısınca pek bırseye benzemıyor .

kullandığın şekilde de kullanabilirsin fakat daha iyi recovery için bsn yi post workout olarak kullanmalısın.yani;
antrenmandan önce kreatin
antrenmandan sonra bsn amino x+kreatin
30 dk sonra whey

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. ben karın bel bölgesini eritmek ve üst bölgeyi yapılandırmak istiyorum. bu ürünü de kullanmayı düşünmüyorum. lakin bunu kullanırsam karın bel bölgesini eritmede sıkıntı yaşar mıyım?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:57 ----------

ya düşünmüyorum demişim. düşünüyorum olcaktı o :)

Ben uzun yıllardır bu ürünü kullanıyorum, fiyat ve performans olarak üst düzeyde. Karın bölgesini eritmek için k.hidrat ve yağları kısıp, harcadığınız kalori, aldığınız kaloriden fazla olması gerekiyor. Kas yaparken karın bölgesindeki yağlar zamanla azalır, yani biraz da sabırlı olmalısınız.

Angry hun önerin için sağol.

Optimum whey ile verimli olacağını düşündüğün kreatin var mı ? on creatinden pek verim aldığım söylenemez.

Bende Gaspari ve Muscletech i bitirdikten sonra bu ürünü denemeyi planlıyorum..

GNC ye gelmesi , güvenilir olması bu ürünü almam için en büyük etken olacak

suana kadar kullandıgım mıdemı rahatsız etmeyen enıyı proteın tozu dıebılırım bodybuildin notu cok yuksek encok kullanılan urunler arasında

Bende Gaspari ve Muscletech i bitirdikten sonra bu ürünü denemeyi planlıyorum..

GNC ye gelmesi , güvenilir olması bu ürünü almam için en büyük etken olacak

Alacaksan distribütörün sitesinden al, ikinci elden değil, ben bu ürün ve 300gr ON creatine, en son havale ile 154 tl ye aldım, creatine zaten ihtiyacım vardı, bir de eldivene ihtiyacım vardı, onuda hediye gönderdiler, rica etmiştim. Direkt kullanıcıya sattıkları için liste fiyatı düşürmüyorlar, ama kampanya ve yüzde 12 havale indirimi yapıyorlar.

Bir türlü kesintisiz yapamadım şu sporu elbet birşeyler çıkıyor ara veriyorum 5 ay başladım ve 1.5 ay ara vermek zorunda kaldım yine şimdi tekrar başlayacağım elimde , universal creatine var optimum whey almayı düşünüyorum içeriğinde glutamine var ama tekrardan glutamine almalımıyım kombine olarak ne diyorsunuz ?

artık almaya korkuyorum yan sanayisi aşırı derecede arttı , paket olanlarda bi sıkıntı olmuyo dıyolar ama onunda garantısını bılmıyorum karışıklardayız :)

Back
Yukarı