Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
10 lbs lik paketin boyutları hakkında bilgisi olan var mı? 10 kglık un paketlerine benzettim ama daha mı büyük daha mı küçük olduğunu söyleyebilecek biri varsa çok iyi olur :)

olmadı öyle yaparız, ama ortada bu kadar optimum fanatiği varken kimsenin 10 lbslik paket hakkında bilgisi olmaması çok ilginç. bari rocky road aromasını bilen biri çıksın :D hiç deneyen oldu mu??

Merhaba bende 2.3 kg olanı var fakat 1 ölcek koyun diyor. 1 ölcek kaç gram ?
1 çorba kaşıgı ile kaç adet koyacagım shakerin içine ?

Kaşıgın temsili resimi ;

1gUp7.png

merhaba antrenman sonrası protein tozuyla beraber yumurta yemenin bir sakıncası varmıdır? teşekkürler..
sakincasi yoktur ama yumurtayi bir yarim saat sonra yesen daha iyi olur.Protein tozu iule birlikte kompleks karbonhidrat ve insulin icin basit seker alabilirsin (vucudun sindirime daha cabuk baslamasi icin) cikolata veya kucuk bir seker.

bu urunde bcaa oranı kac bılen var mı ? yada bcaa war mı :)
%gold standart ta bcaa orani 5.5 kendim kullaniyorum. Optimum gecen sene Hydro whey cikardi onda bcaa orani daha yuksek yanlis hatirlamiyorsam 9-10 civari idi(yazdiklarim 1 olcek icin 30 gramda)

ben bir süredir bu ürünü kullan ıyorum .. heralde 4-5 tane bitirdim bugune kadar.. hep ******dan aldım. ancak son aldıgımda kutu cok farklı geldi . bir defa alıstıgımız optimum bidonunda deildi. dis etiketi ise plastik olarak etrafına yapıstırılmıstı.yapıstırma sekli cok belli oluyordu .ustunde ki baskı ise cok kaliteli degildi acikcasi. kapagı actıgımızda agzini kapatan kagitta ise optimum yaziolari yoktu ..duz beyazdi.. yani su an süphelerim var ******un son getirdiği ürün acaba sahte mi diye biraz garip bir durum. siz son donemde hic optimum whey aldınımız ****** dan ????

ben bir süredir bu ürünü kullan ıyorum .. heralde 4-5 tane bitirdim bugune kadar.. hep ******dan aldım. ancak son aldıgımda kutu cok farklı geldi . bir defa alıstıgımız optimum bidonunda deildi. dis etiketi ise plastik olarak etrafına yapıstırılmıstı.yapıstırma sekli cok belli oluyordu .ustunde ki baskı ise cok kaliteli degildi acikcasi. kapagı actıgımızda agzini kapatan kagitta ise optimum yaziolari yoktu ..duz beyazdi.. yani su an süphelerim var ******un son getirdiği ürün acaba sahte mi diye biraz garip bir durum. siz son donemde hic optimum whey aldınımız ****** dan ????
hocam sipariş verdim yarn elime geçince bilgilendiririm tadında ya da renginde bir değişiklik hissettin mi peki?

Bende bu ******dan almayı düşünüyordum - gg.com daki dükkanından sanırım türkiye dist. ü bu firma bu mesajı görünce almaktan vazgeçtim diyebilirim. varmı bilgilendirebilicek kişiler

Back
Yukarı