Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bende bu ******dan almayı düşünüyordum - gg.com daki dükkanından sanırım türkiye dist. ü bu firma bu mesajı görünce almaktan vazgeçtim diyebilirim. varmı bilgilendirebilicek kişiler

ben pek ihtimal vermiyorum sahte ürün olacağına ki ****** güvenirliğini ispatlamış bi firma o kadar insan bu siteden alıyor böyle bir durum varsa eğer tam bir intihar olur firma adına..tam da sahte bal olayları zamanı...etiket konusunda evet türkçe etikete geçtikleri doğrudur ama bakalm elime geçince durum nedir anlaşılır.

hocam sipariş verdim yarn elime geçince bilgilendiririm tadında ya da renginde bir değişiklik hissettin mi peki?

daha once kullandıklarım double chocolate ve cilekli idi. fakat bu sefer Extreme Chocolate versiyonu aldım o yuzden tadi farklı tabi biraz. daha onceden bu versiyonu almamıstım hic. ancak bidonun ve etiketin cok farklı olması beni epey sasirtti.

bakın eski bidonla yeni bidon arasındaki farka !!! asagidaki linkte bir foto mevcut

http://flic.kr/p/bC55uQ

bu urunde bcaa oranı kac bılen var mı ? yada bcaa war mı :)

5.5 gr BCAA var 1 porsiyonda.

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

daha once kullandıklarım double chocolate ve cilekli idi. fakat bu sefer Extreme Chocolate versiyonu aldım o yuzden tadi farklı tabi biraz. daha onceden bu versiyonu almamıstım hic. ancak bidonun ve etiketin cok farklı olması beni epey sasirtti.

bakın eski bidonla yeni bidon arasındaki farka !!! asagidaki linkte bir foto mevcut

http://flic.kr/p/bC55uQ

Sağdaki üründe kaplama var çünkü.

5.5 gr BCAA var 1 porsiyonda.

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Sağdaki üründe kaplama var çünkü.

Sadece kaplama değil. bidonun boyutu ve seklide tamamen farklı . belki fotoda net anlasılmıyor olabilir ama durum bu. ayrıca kaplamanın altında da hic birsey yok. bildigin simsiyah. cok mantıklı gelmiyor bana . ciddi anlamda süphelerim var.

arkadaslar bu whey gold standart ıle MUSCLETECH NİTRO-TECH HARDCORE PRO Series ürünün arasında ne fark var sızce hangısı daha iyi ? fiyat olarak aynı ama kg olarak farklı bnm ıcın kg den çok işlevi ve bcaa oranı önemli

Bu proteinin içindeki bcaa lar pure olarak bildiğimiz bcaalar değil ne yazıkki bağırsaklada emilip işlevi olmayan birşey.. içindeki glutaminede mesela glutamik asittir glutamne değildir buda sadece reklam amaçlı yazılan şey... Bcaa oranına aldanma yani.
İkisinide kulalndım nitro techte optmumda bana göre nitrotech daha çok iş yaptı gibi lakin hem biraz daha pahalı hemde serving size daha az.
Ben yine optimum almayı düşünüyorum lakin bu kutu farklı olması olayı şüphelendirdi beni.

Merhaba arkadaşlar sizlerden bi istedigim var.Protein pozu almak isterseniz hangisini alırdınız.

Optimum Nutrition Gold Standard Whey 5LBS
Mass Tech
MyoFusion HYDRO

Lütfen Cevaplarmısınız.

Mass tech ne bilmiyorum ama isminde mass olanlar genelde gainer oluyor?

Myofusion mix protein optimum gold ise adındanda anlaşılcağı üzere whey protein.
Yani sana meal replacement mi lazım whey mi lazım ona karar vermen gerek.

whey lazım bana bide aminoasit aldım ben Aminomax8000 aldım ama whey olarak hangisini alsam karar veremiyorum 3 ay oldu spor a başlayalı artık protein tozu kullanmak lazım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:49 ----------

en iyi whey protein hangisi sizce?

Sadece kaplama değil. bidonun boyutu ve seklide tamamen farklı . belki fotoda net anlasılmıyor olabilir ama durum bu. ayrıca kaplamanın altında da hic birsey yok. bildigin simsiyah. cok mantıklı gelmiyor bana . ciddi anlamda süphelerim var.

ürün elime geçti evet arkadaşın dediği gibi pakette değişiklik var ve bana göre en önemlisi %100 whey ibaresinindeki %100 üzeri siyah bir filmle kapatılmış sanırım bakanlık denetlemiş konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

firmanın yetkilisiyle görüstüm su cvbı verdi %100 YAZISI TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN KAPATILMASI İSTENMİŞTİR. SEBEBİ YANILTMACA BİR TERİM OLDUĞU DÜŞÜNCESİ UYANDIRIYORMUŞ. MÜŞTERİLERİMİZ %100 PROTEİN OLDUĞU DÜŞÜNCESİNE VARDIKLARI İÇİN KAPATILMIŞTIR.

ürün elime geçti evet arkadaşın dediği gibi pakette değişiklik var ve bana göre en önemlisi %100 whey ibaresinindeki %100 üzeri siyah bir filmle kapatılmış sanırım bakanlık denetlemiş konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

firmanın yetkilisiyle görüstüm su cvbı verdi %100 YAZISI TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN KAPATILMASI İSTENMİŞTİR. SEBEBİ YANILTMACA BİR TERİM OLDUĞU DÜŞÜNCESİ UYANDIRIYORMUŞ. MÜŞTERİLERİMİZ %100 PROTEİN OLDUĞU DÜŞÜNCESİNE VARDIKLARI İÇİN KAPATILMIŞTIR.

O zman Tr de satılan %100 whey yazanların hepsının uzerı kapatılması gerekmez mı

yenısının resmını ılk kez gordum ve bence daha guzel olmus :) nıtrotech'ın ustunde de bellı yerler kapatılmıs.ondan once gasparı almıstım onunde oyleydı.problem degıl yanı kapatılması.ılk kullandıgım toz buydu ama bulgarıstandan ıthal edılme olaylarını fln okuyup,duydugumda bıtırdım optımumu.anca amerıkadan es dost vasıtasıyla gelen optımumu kullanırım.

Bana da hocam mass-tech'in protein tozunu önerdi.Sizce nasıl arkadaşlar bi bilgisi olan varmı bu arada protein pozu whey olarak MASS-TECH

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:49 ----------

MuscleTech % 100 Premium Whey

O zman Tr de satılan %100 whey yazanların hepsının uzerı kapatılması gerekmez mı

evet kapatılması gerekir doğrusu da bu zaten içinde yağ da var karbonhidratta sodyumda o da bu da cüzi miktarda olsa... son zamanlarda baya bi denetleme var tabi bal olaylarndan sonra herseyi denetliyorlar ben tadında bi farklılık hissetmedim karışımı falan aynı gazı da:) sanırım bu partiyi direk amerikadan ithal ettiler youtubedeki videolara baktım aynı paketler thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:48 ----------

kutunun resmleri

http://www.flic.kr.com/photos/79638504@N08/6975353832/
http://www.flic.kr.com/photos/79638504@N08/6975353306/
http://www.flic.kr.com/photos/79638504@N08/6975352758/

noktayı kaldırın

Son düzenleme:
@LTG ;
Benim daha önce kullandığım optimum whey yurtdışından almıştım aynen bu şekilde parlak kaplamalı şekildeydi ama TR den ******dan alan arkadaşın resmi gerek kutusu gerek kaplama olmamasından dolayı farklıydı..
Bende bugün biryere uğradım supplement satan ordaki optimumda parlak kaplamalı şekildeydi, hatta konusu geçtide oda bulgaristandan getirildiğini falan söyledi hani sadece o söylese satış için söyledi dicem ama silyum isimli üyede aynısını duymuş.

MP diye bir markanın komplex proteinini önerdi bana daha iyi olduğunu söyledi fiyatıda daha uygundu aslında ama 1.8kg serving sayısı az haliyle.
Bu kadar soru işareti olunca optimumla ilgili acaba gidip nitrotech mi alsam diyorum.

optimumdan baska kullanmadım o yüzden diğer proteinler hakknda bişey diyemicem kalitesini kanıtlamış bir marka old için bunu kullanıyorum ambalaj konusunda youtube deki videoları inceledim ve çoğu aynı ambalajdı amerikaya kadar uzandıysa kaçakçılık ona bişey diyemem :lol:v Türkiye distrübitörü de sahtekarlık yapacaksa işimiz var...

Oda doğru ama insanımız ve yaptıkları yüzünden herşeyden şüphe duyar olduk.

en büyük bb sitesi olan bodybuilding de on whey en iyi proteinken kaldıki ödülleride var, ülkemizde nitrotech inanılmaz talep görüyor bu wheyden daha üstün tutuluyor bende onu anlamış değilim :)

Ben bu sefer bb.com a güvenip on whey alıcam 2-3 kutu bakalım neler olucak

optimum yerine ultimate prostar almanız daha iyi olacaktır.

Optimum dünya genelindede el üstünde tutulan bir protein, ultimate prostarı buna nasıl tercih etmelerini istiyorsunuz insanların?

Back
Yukarı