Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Ürünün çikolata aromalısını yada çilek-muz aromalısını,internetten en güvenlı nerden,hangi siteden sipariş verebılırım arkadaşlar?

Shaker olmadan, kaşık yardımıyla bile karışabiliyor. 3 haftadır kullanıyorum. Gelişime etkisi ya gerçekten harika ya da ben iyi çalışıp, iyi besleniyorum, o da bana yardımcı oluyor.

Benimkinde bir sorun mu var ki, ne yapsam ne etsem topak topak üstünde yüzüyor sütün. Distribütöründen aldım halbuki ama.

Benimkinde bir sorun mu var ki, ne yapsam ne etsem topak topak üstünde yüzüyor sütün. Distribütöründen aldım halbuki ama.

Shaker ile karışınca bende bir şey olmuyor ama kaşık ile karıştırıldığı zaman eğer topaktan kastın küçük kalıntılar ise; o kadarı da olur.

Ürünü yeni aldım 1.80 boy 60 kilo 22 yaş yeni başlıyorum bb ye ürünü sütle içmeyi düşünüyorum ektomorf bi yapım var danışmak istediğim konu nekadar süt kullanmam ve ürünü sadece idmanların oldugu günmü kullanmalıyım tabi ürünü optimum un creatiniyle kullanıcam şöyleki

sabah 20 gr whey
antremandan yarım saat öncesi 20 gr whey + 2 gr creatin
antreman sonrası 40 gr whey + 2 gr creatin

yalnızca idman günleri içicem haftada 4 gün

ayrıca idman olmayan günlerde sabah sadece 2gr creatin alıcam

İdman olmayan günlerdede kullanmalımıyım ? saydığım öğünler yeterlimidir ? Nekadar süt kullanmalıyım ? Başka ne gibi tavsiyeleriniz olabilir?

saygılar..

Ürünü yeni aldım 1.80 boy 60 kilo 22 yaş yeni başlıyorum bb ye ürünü sütle içmeyi düşünüyorum ektomorf bi yapım var danışmak istediğim konu nekadar süt kullanmam ve ürünü sadece idmanların oldugu günmü kullanmalıyım tabi ürünü optimum un creatiniyle kullanıcam şöyleki

sabah 20 gr whey
antremandan yarım saat öncesi 20 gr whey + 2 gr creatin
antreman sonrası 40 gr whey + 2 gr creatin

yalnızca idman günleri içicem haftada 4 gün

ayrıca idman olmayan günlerde sabah sadece 2gr creatin alıcam

İdman olmayan günlerdede kullanmalımıyım ? saydığım öğünler yeterlimidir ? Nekadar süt kullanmalıyım ? Başka ne gibi tavsiyeleriniz olabilir?

saygılar..
180 boy 60 kg isen bi gainer kullanmanı önerirdim.bu kullanacağın ürünlerlede kombine yapabilirsin söle kadbonhidrat değeri yüksek bi gainer faydalı olabilir

Bana gore ON whey donemı bıtmıstır artık, Tr dekı fıyatıyla anlamsız bır urun.

glutamık asıt değıl glutamıne desteklı blend proteınlerı daha gecerlı buluyorum

Nasıl yani arkadaşlar ? Bu fiyata 2.3 kg daha iyi bir Whey var mı ? Varsa lütfen söyler misiniz. Daha iyisi varsa onu alayım bari ?

bu ürünü aldım bugün, kullanımını nasıl yapmalıyım spor yaptığım günler, ne kadar almalıyım ? bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar öncelikle merhabalar yardım eden ve etmeyen herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi ben fitness'e başlayalı 1 ay 2 hafta oldu. Boyum 1.70 kilom 53.5 bir türlü kilo alamıyorum benimde kas yapmak takıntı haline geldi bende biraz araştırma yaptım protein tozlarını gördüm ve hocama sordum alabilirsin dedi ama yan etkilerini konusmadık ben hocamın verdiği ölçekler şeklinde alıcam yani kendi kafama göre değil. Benim yüzüm ALLAH'a şükür cok temiz sivilce cıkartır diye duydum sizce doğrumudur ve 2 ay kullansam whey protein tozunu ne kadar bir kas gelişmesi görürüm. ?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar yardım eden ve etmeyen herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi ben fitness'e başlayalı 1 ay 2 hafta oldu. Boyum 1.70 kilom 53.5 bir türlü kilo alamıyorum benimde kas yapmak takıntı haline geldi bende biraz araştırma yaptım protein tozlarını gördüm ve hocama sordum alabilirsin dedi ama yan etkilerini konusmadık ben hocamın verdiği ölçekler şeklinde alıcam yani kendi kafama göre değil. Benim yüzüm ALLAH'a şükür cok temiz sivilce cıkartır diye duydum sizce doğrumudur ve 2 ay kullansam whey protein tozunu ne kadar bir kas gelişmesi görürüm. ?

2 ay whey protein kullanan arkadaş resmini paylaşmış sanırım 80 kiloymuş kullandıktan sonraki hali incele istersen yardımcı olur

http://www.songazetehaberleri.com/wp-content/uploads/Dünyanın-En-Zayıf-İnsanı-Adamı-Kadını.jpg

Back
Yukarı